AK PARTİ ÇORUM İL GENÇLİK KOLLARI SAHADA

23 Temmuz 2014 16:28
Videoyu Aç AK PARTİ ÇORUM İL GENÇLİK KOLLARI SAHADA
A
a

23.07.2014 tarihinde Tiyatro Salonu önünden Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan için başlattığımız bisiklet turu ile adayımıza olan desteğimizi halkımıza gösteriyoruz.

Bisikletler üzerindeki arkadaşlarımız Recep Tayyip Erdoğan logosu ve fotoğrafı bulunan

t-shirt’ler ve şapkalar ile yola çıkarak ve tanıtım programının adımlarından birisini gerçekleştirmeye başladı. Bisikletler ile başlattığımız bu tur seçim gününe kadar devam edecek ve bunun yanında stıcker ve iftara 5 kala programlarımız ile de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu yolda desteğimizi göstereceğiz. Büyük bir teşkilata sahip olan gençlik kollarımız şehrimizin her yerinde halkımızın yanında olacak

Programın başında bulunan İl Gençlik Kolları Başkanımız Erhan Akar program öncesinde bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Erhan Akar; “Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında her zaman olacağını gösteren bu gençlik usanmadan sıkılmadan bu yolda devam ediyor. Erdoğan’a olan desteğini gösteriyor. Bu mübarek Razaman ayında ve bu mübarek Kadir Gecesi’nde Filistin Gazze’de Müslüman kardeşlerimize zulm eden İsrail’i kınıyorum. Bu zulmün sona ermesini Allah’tan niyaz ediyorum . Müslümanlar sadece Gazze’de değil Doğu Türkistan’da Arakan’da öldürülmeye zulm edilmeye devam etmektedir. Bu zulme asla sessiz kalmayan Erdoğan desteğini bu Müslümanlardan çekmeyecektir. Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi “ Zaman bendedir ve mekan bana emanettir. Şuurunda bir gençlik. Kim var diye seslenildiğinde fert fert ben varım cevabını verecek benim olmadığım yerde kimse yoktur. Fikrini besleyici dava ahlakına sahip bir gençlik olmalıdır.” dedi. Erhan Akar ayrıca katılım sağlayan tüm gençlik kolları üyesi arkadaşlarımıza teşekkürlerini sundu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam