AK PARTİ'DE DELEGE SEÇİMİ BİTTİ

19 Ekim 2014 16:40
Videoyu Aç AK PARTİ'DE  DELEGE SEÇİMİ BİTTİ
A
a

Ak Partili Üyeler Delege Seçimlerine büyük bir ilgi gösterdiler... Adalet ve Kalkınma Partisinin Çorum’da 5. olağan il ve ilçe kongreleri süreci kapsamında partililer il delegelerini belirlemek için sandık başına gitti

ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER KÜLCÜ OYUNU ÜÇTUTLARSANDIĞINDA KULLANDI


5. Olağan Kongremiz için ilk oyumuzu bugün mahallemizde delege seçiminde kullandık. AK PARTİmize YENİ TÜRKİYEmize hayırlı olsun.



AK PARTİ’LİLER SANDIĞA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ...

çorum ak parti delege seçimi (1)

çorum ak parti delege seçimi (2)

Adalet ve Kalkınma Partisinin Çorum’da 5. olağan il ve ilçe kongreleri süreci kapsamında partililer il delegelerini belirlemek için sandık başına gitti…

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy da AK Parti İl Teşkilatı’nın delege seçimleri için Çorum’a geldi. AK Parti Genel Merkezi tarafından Çorum için İl Koordinatörü olarak görevlendirilen Ersoy, önceki gün Çorum’a geldi. Bu kapsamda Ersoy, parti teşkilatı ile çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Parti binasında yapılan toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile birlikte il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

PARTİ İÇİ DEMOKRASİNİN BİR GEREĞİ

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan da delege seçimlerinin parti içi demokrasinin bir gereği olduğunu belirterek, ilçe kongrelerinin 1 Kasım ve 31 Aralık tarihlerinde tamamlanacağını bildirdi. Öte yandan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Alev Dedegil de seçimler öncesinde Sungurlu’ya geldi. İl Başkanı Ceylan başta olmak üzere İlçe Başkanlığı yetkililerinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

SANDIĞA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Bu arada, AK Parti Çorum Merkez İlçe delegelerinin belirlendiği seçime partililerin ilgisi yüksek oldu. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan da seçim yapılan yerlere ziyaretlerde bulundu. Ceylan, kendi oyunu da Gülabibey Mahallesinde kurulan sandıkta kullandı.

İLÇELERDE SANDIK KURULMAYACAK

Bu arada, kongre öncesi ilçelerde sandık kurulmadan ilçe başkanları aracılığı ile delegelerin belirlenecek olması parti teşkilatlarında çeşitli sorunlara yol açtı. 400 asil, 30 doğal delege olmak üzere toplam 430 delegenin belirleneceği her bir ilçede ilçe başkanları, delege listelerini kendileri hazırlayacak.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam