AK PARTİ’DE İL GENÇLİK KOLLARI, İlÇE TEŞKİLATI İLE TERS DÜŞTÜ

17 Temmuz 2014 15:46
Videoyu Aç AK PARTİ’DE İL GENÇLİK KOLLARI, İlÇE TEŞKİLATI İLE TERS DÜŞTÜ
A
a

ÇORUM’un Sungurlu İlçesinde Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından yeni gençlik kolları oluşturulduğu yönünde kamuoyuna açıklama yapılması, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından yalanlandı.

AK PARTİ’DE İL GENÇLİK KOLLARI İLE iLÇE TEŞKİLATI TERS DÜŞTÜ

ak parti gençlikSabah saatlerinde AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilatı, Gençlik kolları Başkanlığına Fatih Atalay’ın getirildiğini duyurmuş, İlçe Başkanı İlyas Özkan, yeni Gençlik Kollarının ana kademe ile birlikte, koordineli olarak uyum içerisinde çalışacağına olan inancını belirterek oluşturulmuş bulunan yeni yönetime başarılar dilemişti.

HENÜZ ATAMA YAPILMADI

AK Parti İl Gençlik Kolları ise Sumgurlu’da yaşanan bu gelişme üzerine yazılı bir açıklama yaptı. AK Parti Sungurlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına her hangi bir atama yapılmasının söz konusu olmadığının belirtildiği açıklamada, AK Parti Genel Merkezi’ne Çorum İl Gençlik Kollarınca isim önerileceği, yapılacak mülakat sonrası Pazar günü de karar için Genel Merkeze gidileceği duyuruldu.

TUNCAY ÇAYLAN İSTİFA EDECEK

Bu arada, halen Sungurlu’da AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Tuncay Çaylam’ın bugün itibariyle görevinden istifa edeceği öğrenildi. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve aynı zamanda Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar da yaşananlarla ilgili kendisine yöneltilen bir soru üzerine “Sungurlu’da her hangi bir atama yapmamız söz konusu değil. Böyle bir konudan bizlerin bilgisi yok. Atamayı bizim teveccühümüzle genel merkez yapar. Benim haberim yok, dolayısıyla böyle bir atama olmaz” ifadelerini kullandı.

Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam