AK Parti'den Birlik-Beraberlik İftarı

11 Temmuz 2015 17:22
Videoyu Aç AK Parti'den Birlik-Beraberlik İftarı
A
a

Osmancık Belediyesi tarafından verilen iftarda vatandaşlar aynı sofrada oruç açtı. AK Parti Çorum Teşkilatı, ilçelerde teşkilat mensupları ve halkla birlikte iftar programları düzenlemeye devam ediyor. Osmancık İlçesi'nde düzenlenen iftar programına da geniş katılım sağlanırken, daha sonra Laçin İlçesi'nde halkla buluşuldı.

AK Parti Çorum Teşkilatı, ilçelerde teşkilat mensupları ve halkla birlikte iftar programları düzenlemeye devam ediyor. Osmancık İlçesi'nde düzenlenen iftar programına da geniş katılım sağlanırken, daha sonra Laçin İlçesi'nde halkla buluşuldu.AK Parti Çorum Teşkilatı, ilçelerde teşkilat mensupları ve halkla birlikte iftar programları düzenlemeye devam ediyor. Osmancık İlçesi'nde düzenlenen iftar programına da geniş katılım sağlanırken, daha sonra Laçin İlçesi'nde halkla buluşuldu.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti Çorum Milletvekilleri; TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Cahit Bağcı, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Osmancık İlçesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

AK Parti'yle geleneksel hale gelen iftar programları, Osmancık'ta devam etti. İlçe Belediye Başkanı Hamza Karataş ve AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar katkılarıyla ve ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına teşkilat mensupları ve halktan da geniş katılım oldu.

İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, iftar programında yaptığı konuşmada; "AK Parti Belediyelerimiz tarafından geleneksel hale getirilen iftar programlarımızla siz değerli hemşerilerimizle buluşturmuş olmalarından dolayı Osmancık Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu günlerde bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Seçimlerde verdiğiniz desteklerken dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz Kadir Gecenizi ve Ramazan bayramınızı kutlar, tüm İslam alemine Rabbimizden tutulan oruçlarımızın ve yapılan ibadetlerimizin kabul olmasını temenni eder, huzur içinde geçmesini dilerim" ifadesini kullandı.


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ramazan ayında dostlukların pekiştiğini, paylaşma ve yardımlaşma duygusunun geliştiğini söyledi.

Ramazan ayında birlik ve beraberliği güçlendirmek, Osmancık halkı ile bir arada oruç açmak için kardeşlik iftarı düzenlediklerini kaydeden Karataş; “Kadir gecesini beklediğimiz bu mübarek günler içerisinde sizlerle bir arada, büyük bir aile olarak aynı sofrada oruç açmanın hazzını yaşıyorum. İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına vesile oluyor. Buraya gelerek bu güzel sofrayı oluşturan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise “Bizler hep birlikte bir aileyiz. Tüm Osmancıklı hemşehrilerimiz buraya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapması, bir masada hoş sohbet yapması ne kadar manalı ise bunun memleketimizin bir göstergesi olduğunun bilinmesini istiyoruz. İnşallah Ak Parti belediyeciliği ile başlayan bu gelenek bundan sonra da ilelebet devam eder” diye konuştu.

Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan TBMM İdare Amiri Salim Uslu “Allah bu günlerimizi aratmasın. Ramazan ayında paylaşma yarışına girdik. Paylaşmayı Ramazandan sonra da devam ettiriyor olmamız lazım. Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum, bu iftarları geleneksel hale getirdiler. Sizlerle birlikte oruç açma fırsatı buluyoruz. Ayrıca bu gün güzel bir bilgi daha aldım. Her gün 250 – 300 eve belediyemiz yemek gönderiyor, ihtiyaç sahiplerine. Bu da Ramazanın ayrı bir bereketi. Böyle bir duyarlılıktan dolayı da Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve İlksen Kurt da birer konuşma yaparak vatandaşların Ramazanını ve Kadir Gecesini tebrik etti.

İftarda semazen gösterisi ile tasavvuf müziği dinletisine de yer verildi.


İftar sonrası çay sohbeti eşliğinde, ilçe esnafıyla birlikte ülke gündemindeki konular üzerine istişare yapıldı.

Ak PArti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, milletvekilleri ve beraberindeki diğer parti yöneticileri, Osmancık'ta teşkilat mensupları ve esnafla bir süre sohbet ederek, hem ilçenin sorun ve taleplerini dinledi, hem de hükümetin kurulma sürecini, parti politikalarını ve yeni dönemde yapılacak çalışma ve projeleri değerlendirdi.

Osmancık programının ardından İl Başkanımız Av. Rumi Bekiroğlu, Milletvekili Salim Uslu ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Laçin İlçesi'nde çay molası vererek, burada da teşkilat mensupları ve ilçe esnafıyla  fikir alışverişinde bulundu.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam