AK PARTİ’DEN SALDIRILARA KINAMA

28 Temmuz 2015 19:13
Videoyu Aç AK PARTİ’DEN SALDIRILARA KINAMA
A
a

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Hain saldırıda Kulaksız’ın eşi de kolundan yaralandı. Binbaşı Kulaksız aracı ile hareket halindeyken, takip eden 2 araçtan çapraz ateş açılması sonucu aracında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yapılan müdahaleler sonucunda kurtarılamayarak Hak’kın rahmetine kavuştu. Eşi ise saldırıda kolundan yaralı olarak kurtuldu. AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “Şehidimizin mekanının cennet olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz eder, eşine acil şifalar, geride kalanlara başsağlığı dilerim” dedi.

 

TERÖR SALDIRILARINI KINIYORUZ

 

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde ise piyade astsubay Ziya Sarpkaya silahlı saldırıda ağır yaralandı.Hastanede hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen astsubayımız için Allah’tan acil şifalar dileyen AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “Zanlıların bir an önce bulunması için devletimiz elinden gelen çalışmayı yapmaktadır. Yapılan bu saldırıları kınıyoruz bir kez daha terörün dili, dini ırkı milleti olmadığını dinimizce; İnsan, mü’min olsun olmasın, Allah’ın kulu ve güzel bir emanetidir. Bundan dolayı, haysiyet sahibi olup, hürmet edilmeye layıktır. İnsanlar arasında, insan olma bakımından her hangi bir fark görmemek, onları eşit hak ve görevlere, kıymet ve değerlere sahip varlıklar olarak kabul etmek, İslam’ın temel anlayışıdır. Bizler birlik beraberlik içerisinde bu güzel toprakların kıymetini bilerek ve inancıyla yaşamamız gerekir” açıklamasında bulundu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam