AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI TEŞKİLAT BAŞKANLARI EĞİTİMDE

15 Temmuz 2014 19:02
Videoyu Aç AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI TEŞKİLAT BAŞKANLARI EĞİTİMDE
A
a

Adalet ve Kalkınma Partisi ana kademe, gençlik ve kadın kolları teşkilat başkanları genel merkezde bir günlük eğitime tabi tutuldu.

Sabah erken saatlerde başlayan toplantının ardından TBMM’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen grup toplantısına katılan teşkilat başkanları öğleden sonra genel toplantının ardından Teşkilat Başkan Yardımcıları ile bölgesel toplantılar gerçekleştirdiler.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ın başkanlığında yapılan eğitim çalışmasına6. Bölge illerinin teşkilat başkanları katıldı. Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van illerinin ana kademe, gençlik ve kadın kolları teşkilat başkanlarının katıldığı toplantıda Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, AK Parti teşkilatlanmasına ilişkin ayrıntılı bilgiler aktardı.

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve sonraki dönemde gerçekleştirilecek olası kongre süreçlerine ilişkin yapılan çalışmada teşkilat başkanları ayrıntılı olarak bilgilendirildi.

Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen 6. Bölge teşkilat başkanları toplantısına toplamda 42 teşkilat başkanı katılırken, Türkiye genelinden 250 teşkilat başkanı Ankara’da Adalet ve Kalkınma Partisi’nin teşkilat çalışmalarına ilişkin görüşlerini ifade etme imkanı buldular.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam