AK PARTİ İL BAŞKANI İSKİLİP'TE İFTAR ÇADIRINDA

28 Haziran 2015 10:13
Videoyu Aç AK PARTİ İL BAŞKANI İSKİLİP'TE İFTAR ÇADIRINDA
A
a

Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu dün İskilip’e gelerek orucunu iftar çadırında açtı. İftar öncesi masaları tek tek gezen Bekiroğlu, Koçkaya ve Çatma iftar çadırında bulunan vatandaşlarla kısa kısa sohbet ederek hayırlı ramazanlar diledi.

.dgdssfrgre

 


Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu dün İskilip’e gelerek orucunu çadırda açtı.

Dün akşam saatlerinde  parti yönetimi ile İskilip’e gelen Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu önce Belediye Başkanı Recep Çatma tarafından belediye önünde karşılandı. Buradaki karşılamanın ardından iftar için çadıra geçen heyet orucunu İskilip Belediyesi iftar çadırında açarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Dün akşamki iftar proğramına İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İskilip Gençlik Kolları Başkanı Aslan Sağlam, Kadın Kolları Başkanı Fatma Selvi, Ak Parti İskilip yönetimi, İl genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve iftarını çadırda açan bir çok vatandaş katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek gezen Bekiroğlu, Koçkaya ve Çatma iftar çadırında bulunan vatandaşlarla kısa kısa sohbet ederek hayırlı ramazanlar diledi.

 



























 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam