AK PARTİ İL TEŞKİLATININ ÇIKARDIĞI ADAY SANDIKTA KAYBETTİ

15 Kasım 2014 21:27
Videoyu Aç AK PARTİ İL TEŞKİLATININ ÇIKARDIĞI ADAY SANDIKTA KAYBETTİ
A
a

Ahmet Sami Ceylan Küplere bindi...İlçe Kongresi açık açık delegelere Mustafa Akpınar'a oy vermez seniz seçimi iptal ettirim.Bu genel merkezin kararı dedi. MEVCUT İLÇE BAŞKANI MUSTAFA AKPINAR 150 MUHALİF RAKİP RECEP BOLPAÇA :182

Elvan Şimşek / Seçim Kritik 

AK Parti Kargı İlçe Başkanlığının 5. Olağan Kongresi, bugün Kargı Kültür Sitesinde yapıldı. Kongreye, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ile birlikte çok sayıda kişi katıldı. Kongrede, mevcut Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar’ın karşısına Recep Bolpaça çıktı. Oy kullanma işlemi saat 17.00′da sona erdi.



Recep Bolpaça'nın fotoğrafı.
www.hitittv.com.           sondakika -hitittv.com          RECEP  BOLPAÇA KARGI İLÇESİ'NİN YENİ BAŞKANI 


Sandıkların açılmasıyla Seçim kazanan isim belli oldu. Recep Bolpaça ve kendisine destek veren partililer büyük sevinç yaşandı. AK Parti’nin atanmış ilçe başkanı olan Mustafa Akpınar cephesinde ise büyük şaşkınlık yaşandı.Ahmet Sami Ceylan  ve Ak Parti  İl Başkanlığı Divanı şaşırdı kaldılar.


Seçimler tamamen Demokrasi yarışı içinde geçti.Ne bir Kavga,ne bir müdahale yaşanmadı.Bütün delegeler kendi isteğiyle oylarını kullandılar. Ahmet Sami Ceylan'ın Miletvekiliği hesapları karıştı. Şimdi Ceylan Kargı İlçe kongresini İptal ettirecekmi ?

Kargı İlçe başkanlık  seçimi  ahmet Sami Ceylan'ın  İl Başkanlığı için tekrar aday olacağı konuşulmaya başlandı. İl dengeler alt üst oldu .

Bir tarafda Mrkez İlçe'de Mustafa Köse-Diğer tarafda  İl Başkanlığına tekrar aday olması beklenen Ahmet Sami Ceylan....


www.corumtime.com haber yorumu


SALİM USLU'DAN KONGREYİ KAN DAVASINA ÇEVİRMEYİN UYARISI

AW244567

AW244567

AW244567

AW244567AK Parti Kargı İlçe kongresi tamamlandı. İki listenin yarıştığı kongrede Recep Bolpaça İlçe Başkanlığı’na seçildi.
AK Parti İlçe Başkanlığı binasında yapılan kongreye AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve çok sayıda partili katılıdı.

Kongrede İlçe Başkanlığı için tekrar aday olan Mustafa Akpınar bir açılış konuşması yaptı. Kongreye gelen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Akpınar, kongrenin bir hizmet yarışı olduğunu belirterek, diğer aday Recep Bolpaça’ya da başarılar diledi.

SALİM USLU’DAN KRİTİK UYARI

TBMM İdari Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu ise davanın, koltukta kimin oturacağından daha önemli olduğunu belirterek seçimden sonra birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
Burada iki ayrı liste var diyen Uslu, “Kim öndedir, kim arkadadır bilmiyorum ama bu demokratik bir yarıştır. Kan davasını dönmemelidir. Akşam 17.00’de sandıklar açıldıktan sonra buradan kardeşçe çıkıp birbirimizi kucaklayıp yolumuza devam edeceğiz. Bu koltuklarda kimin oturacağından daha önemlidir bu dava, bu koltuklarda kimin oturacağından daha önemlidir bu kavga. Nefsimizi ayaklar altına almaya mecburuz. Burada muhalifte olsa herkes bu davanın bir ferdidir, neferidir’’ diye konuştu.

YENİ İLÇE BAŞKANI RECEP BOLPAÇA'DAN İNCE MESAJ

İlçe Başkanlığa aday olan Recep Bolpaça ise, “Ben ve ekibim bu hizmeti daha iyi şekilde yapacağımıza olan inancımızdan dolayı adaylığa talip olduk. 


Mevcut başkanımızı hiçbir zaman eleştirmedik. Sadece bu hizmeti daha iyi bir şekilde yapacağımıza olan inancımızla talip olduk. Bu bir hizmet yarışıdır. Galip veya malup olmamalıdır. Tüm delegelerimizin bunu göz önüne alarak oy kullanmalarını rica ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. 401 delegenin bulunduğu İlçede genel kurula 338 delege katıldı. Saat 17.00’de oy kullanma işlemlerinin sona ermesinden sonra sandıklar açıldı. 6 delegenin kullandığı oyun geçersiz sayıldığı kongrede mevcut başkan Mustafa Akpınar 150 oyda kalırken 182 delegenin oyunu alan Recep Bolpaça ise AK Parti Kargı İlçe Başkanı seçilmiş oldu.

AK Parti İlçe Başkanlığı’na seçilen Recep Bolpaça, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından partililere hitaben bir teşekkür konuşması yaptı.




Detaylar birazdan....





 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam