AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI GÜLGÜN VE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

28 Nisan 2014 20:42
Videoyu Aç AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI GÜLGÜN VE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ
A
a

Hitittv.com Genel Yayın yönetmeni Elvan Şimşek ,Arife Betül Gülgün' açık açık sordu size kim baskı kurdu.Neden İstifa ettiniz dedi

www.hitittv.com
Elvan Şimşek 

Sayın Arife Betül Gülgün  Neden İstifa ettiniz: Ş
ahsıma seçim süreci ve sonrasında ‘teşkilatı tıkayan insan’ muamelesi yapıldığını ve kendi yönetimi kullanılarak bir iftira kampanyası yürütüldüğünü belirterek, “Başarısız olduğum için değil, bizden istifa etmemiz istendiği için bu kararı aldık.” dedi. 

Siz ve Yönetiminiz bu seçimlerde başarısız bir çalışma mı  yaptığınızdan dolayımı istifa ettiniz: Hayır Elvan bey bütün arkadaşlarımla gece gündüz çalıştık.Başarılı bir seçim çalışması yürüttük.Görev sürem boyunca benle beraber samimi bir duruş sergileyen yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bizler başarısız olduğumuz için değil bizden istifa etmemiz istendiği için bu kararı aldık dedi.

Sizi Kim İstifaya sürükledi Gülgün hanım: Çorum İçin bir araya gelemeyen Yöneticilerimiz benim istifa etmem gerektiğini Ak Partininin önünü  
“teşkilatı tıkayan insan” olarak gösterilmek çok acı bir şey Elvan bey dedi. Gülgün Bizler başarısız olduğum için değil, bizden istifa etmemiz istendiği için bu kararı aldık.
Ağustos ayı içerisinde  Cumhurbaşkanlığı seçimi var, bütün gücümle bir Ak Parti neferi olarak çalışacağımı söyüyorum çünkü : koltuklar sadece araçtır, amaç değildir dedi

Arife hanım  sizi bu hafta kanal19'da  Cuma günü saat 21:00'da yayınlanan  Sonsöz Programına davet ediyorum İstifafa gerekcenizin bütün detaylarını anlatmak istermisiniz .

Tamam Elvan  bey Son söz program davetinize geleceğim kamuoyunu aydınlatmamız gerekiyor.

Teşşekkür ederim Arife hanım programda görüşmek üzere


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün Yazılı açıklaması:“Kurulduğu günden bu yana partime tüm sadakatim ve samimiyetimle hizmet etmiş bir AK Parti neferi olarak başkanlık koltuğunu sadece hizmet aracı olarak gördüm. Bu yüzden teşkilatı rahatlatmak adına Türkiye 4. olmasında gayret sarfettiğim kadın kolları başkanlığı görevimi istek üzerine bırakıyorum.

Görev sürem boyunca benle beraber samimi bir duruş sergileyen yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler başarısız olduğum için değil, bizden istifa etmemiz istendiği için bu kararı aldık. Bu partide hizmet etmeye devam edeceğim koltuklar sadece araçtır, amaç değildir. 

 
 



Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam