AK PARTİ KONGRESİNDE OY VERECEK 9 ÇORUMLU

26 Ağustos 2014 21:06
Videoyu Aç  AK PARTİ KONGRESİNDE OY VERECEK 9 ÇORUMLU
A
a

Yarın yapılacak olan AK Parti kongresi bugüne kadar gerçekleştirilecek kongrelerden çok farklı olacak. Kongrede eski ve yeni dönem iç içe olacak. Kongrede, Çorum’dan 9 delege oy kullanacak…

Salonda AK Parti’yi zirveye taşıyan eski sloganlar ile yeni döneme ait sloganlar bir arada yer alacak. Yine yeni dönem için özel bestelenen şarkı ile geçmişte adete marş haline gelmiş AK Parti şarkıları birlikte çalınacak. Kongreye katılanlar kendilerini adeta zaman tünelinde hissedecek.

AK Parti, yarın yapılacak kongrede bir yandan 13 yıllık liderine veda ederken diğer yandan yeni genel başkanını seçecek. Ahmet Davutoğlu’nun tek aday olarak gireceği, tek gündemli kongre ilklere sahne olacak. Ahmet Davutoğlu 13 yıllık AK Parti’nin 2. Genel Başkanı olacak. Erdoğan ise son kez Genel Başkan olarak katılacağı kongrede bir konuşma ile partililere veda edecek.

ÇORUM’DAN 9 İSİM OY KULLANACAK

AK Parti’nin Büyük Olağan Kongresinde Çorumlu 9 delegede yeni Genel Başkan Ahmet Davutoğlu için oy kullanacak. Çorum’da, Ahmet Sami Ceylan’ın İl Başkanı seçildiği son il kongresinde Büyük Kurultay Delegeliğine İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Kadın Kolları eski Başkanı Arife Betül Gülgün ile Sungurlu eski İlçe Başkanı Muammer Çuhacı ve Bayat eski İlçe Başkanı Sadık Memiş yazılmıştı.

MİLLETVEKİLLERİ VE KURUCULAR DOĞAL DELEGE

Diğer yandan Büyük Kongrede AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Dr. Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım ile AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu da “doğal delege” olarak oy kullanacak. Kongreye, Çorum’dan mevcut delegeler dışında akreditasyon yaptıran bazı partililerde katılacak.

Kaynak : www.hitittv.com/corumtime.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam