Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Anaç'tan Mevlid Kandili Mesajı

21 Aralık 2015 23:07
Videoyu Aç Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Anaç'tan Mevlid Kandili Mesajı
A
a

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç , Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında başta Çorumlu hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin kandilini kutlayan Anaç; "Alemlere rahmet olarak gönderilen, hak ve adaletin sembolü Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğum Yıl dönümü olan mübarek Mevlid Kandili'ni kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Çorum Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç  Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olarak kutladığımız Mevlid Kandili, akrabalık ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecek olan en değerli gecelerimizdendir.

Bu gecede inanıyorum ki yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimiz (s.a.v)’in güzel ahlakını kendi hayatlarımıza da örnek alma gayreti içerisinde olacağız.

Bu gecede varoluş sebebimiz olan Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)`in doğum gününü en güzel şekilde idrak ederek, Sevgililer Sevgilisinden aldığımız sevgiyi kendi sevdiğimize de en güzel şekilde ifade etmek için büyük bir fırsat.

Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandili’nin insanlığa sevgi, kardeşlik, barış ve huzur getirmesini,Sevgili Peygamberimizi daha iyi tanımamıza vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz eder başta hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslâm Âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ederim” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam