AK PARTİ MERKEZ İLÇE CEYLAN'A ŞAH ÇEKTİ KÖSE ADAY

14 Kasım 2014 23:42
Videoyu Aç AK PARTİ MERKEZ İLÇE CEYLAN'A ŞAH ÇEKTİ KÖSE ADAY
A
a

Özel Kulis Haberi / Elvan Şimşek Merkez ilçe aday adayları ve yönetim Mustafa Köse İle Merkez İlçede yola devam dedi.

ÇORUM AK PARTİ MERKEZ İLÇE'DE SONDAKİKA GELİŞMESİ.

30 Kasım Pazar günü Anitta Otel’de yapılacak olan AK Parti Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi öncesi gelişen sondakika kulis haberleri dengeleri yerinden oynattı.Mustafa Köse’nin tekrar ilçe başkanlığına aday olacağı yönündeki haberler, AK Parti kulislerini hareketlendirdi. 


Bu gün Anitta Otelin lobisinde köşe bucak kulis yapıldı ve konuşuldu.Zaman zaman bana Çürük elma diyen siyasetcilerle şakalaştık.Gidin Çürük elmayı ya Manava sorun yada Bilişim uzmanına sorun dedim. Akşam sempozyum yemeğinde bol bol muhabbet vardı. Merkez ilçede senlik benlik yok,koltuk kavgası yok,sadece sadakat ve Ak ve dik duruş vardı.Ayhan Boyraz ve Yasin Özübek merkez ilçe yönetimi birlikte hareket ediyorlar ayrılık ,gayrılık yok.
 
En son gelinen noktada ise Köse'yi, Tekrar aday gösteriyorlar. Merkez ilçe bu hareketle ŞAH dedi, ve rakibinin bir sonraki hamlesini beklemeye başladı. Şu an Ortada İl Başkanlığı için stratejik delege siyaseti ortadan kalktı. AK Parti İl Başkanlığının nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

 
Numan Kurtulmuş Ak Parti İl Teşkilatını ziyaretinde .Hiçkimsenin Milletvekiliği,Belediye Başkanlığı,İl ve İlçe başkanlığı gibi beklentisi olmasın dedi.Yeni Türkiye'de yeni Teşkilatlar olacak dedi. Kurtulmuş sanki Çorum Ak Parti Teşkilatı hakkında ne oluyor,ne olması gerektiğini anlatır gibiydi. Gönderme sözlerle dikkat çekmek istedi. Kavgayla ,gürültüyle bu işler olmaz dedi.

Sanki herşeyi biliyorum dermiş gibi Numan Kurtulmuş  Ak Parti siyaseti nasıl yapılmalıdır onu anlattı. 

Kongre sürecini hatırlatan Kurtulmuş, "Kimsenin bu mücadelenin dışında kalmasını istemeyiz. Kongrelerimiz bir yenilenme vesilesi olacaktır. Mümkün olan en doğru isimlerle bu işi götüreceğiz." dedi.





 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam