AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU LİSTESİ

28 Kasım 2014 23:16
Videoyu Aç AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU LİSTESİ
A
a

Corumtime.com- Yayınladığı Liste: AK Parti Çorum İl Teşkilatında Pazar günü yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi öncesi Genel Merkez tarafından ortak aday olarak belirlenen Avukat Yaşar Anaç’ın listesi büyük oranda belli oldu ...

Yaşar Anaç'ın listesine giremeyenler

AK Parti Merkez İlçe Başkan Adayı Yaşar Anaç’ın yeni yönetim kurulu aday listesinde eski yönetiminde bulunan birçok isim liste dışı kaldı. Mustafa Köse başkanlığındaki Merkez İlçe Yönetiminde görev alan Birkan Demirci, Mustafa Bozkurt, Ali Serkan Kılıç, Nurullah Layık, Mustafa Külcü, Nurettin Gözübüyük, Tuncay Yalçınkaya, Ünal Nalçacı, Remzi Çöplü, Cemal Bıyık ve Bilal Gül,Zekeriya Kuyumcu. Yaşar Anaç başkanlığında hazırlanan yeni yönetim kurulu aday listesinde yer almadı.


Yaşar Anaç'ın  Yeni Listesinde Olanlar

AK Parti’de “Genel Merkezin Ortak Adayı” olarak kongreye girecek olan Yaşar Anaç’ın yeni yönetim kurulu aday listesi de büyük oranda belli oldu. Recep Özkaya ve Recep Eker gibi isimlerinde yer aldığı aday listesine mevcut merkez ilçe yönetiminden de bazı isimler alındı. Kongre sürecinde mevcut Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse’nin büyük desteğini alan Ayhan Boyraz, Yasin Özübek, Şerif Şentürk, Mahmut Ölçer, Neslihan Yenihan, Ayşe Erdemirci ve Feridun Batan Yaşar Anaç’ın listesine girmeyi başaran isimler oldu.


ZEKERİYA KUYUMCU ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ÇORUM AK PARTİ’DE SONDAKİKA GELİŞMESİ:30 Kasım Pazar günü yapılacak olan AK Parti Merkez İlçe Kongresi öncesi Zekeriya Kuyumcu “adaylıktan çekildiğini” Son Söz Programaı Moderatörü Elvan Şimşek'e söyledi.Yaşar Anaç'ın Listesini destekliyorum dedi.

 
ZEKERİYA KUYUMCU ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

 

28 Kasım 201422:55
-A
 

+A

 
Kanal 19 Televizyonunda Moderatör Elvan Şimşek’in sunduğu “Son Söz” programının canlı yayın konuğu olan Zekeriya Kuyumcu, Pazar günü yapılacak kongre öncesi adaylıktan çekildiğini söyledi. Kuyumcu, adaylıktan çekilme nedenini Genel Merkezin ortak aday olarak belirlediği Avukat Yaşar Anaç ile yaptığı “samimi” görüşme olarak gösterdi.

Program boyunca birlik ve beraberlik mesajları veren Kuyumcu, 30 Kasım’da Anitta Otel’de yapılacak kongreye katılmaya çalışacağını belirtti. Hatırlanacağı üzere, AK Parti Genel Merkezi, 30 Kasım’da yapılacak kongrede Avukat Yaşar Anaç’ı “ortak aday” olarak belirlemişti. AK Parti’de İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Yaşar Anaç, Pazar günü yapılacak kongreye tek aday olarak katılacak. Bu arada, Yaşar Anaç listesine son şeklini verdi. Aralarında Zekeriya Kuyumcu’nun da bulunduğu birçok mevcut Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, ortak hazırlanan listede yer almadı.

Kaynak : www.hitittv.com

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam