Yaşar Anaç'ın listesine giremeyenler
AK Parti Merkez İlçe Başkan Adayı Yaşar Anaç’ın yeni yönetim kurulu aday listesinde eski yönetiminde bulunan birçok isim liste dışı kaldı. Mustafa Köse başkanlığındaki Merkez İlçe Yönetiminde görev alan Birkan Demirci, Mustafa Bozkurt, Ali Serkan Kılıç, Nurullah Layık, Mustafa Külcü, Nurettin Gözübüyük, Tuncay Yalçınkaya, Ünal Nalçacı, Remzi Çöplü, Cemal Bıyık ve Bilal Gül,Zekeriya Kuyumcu. Yaşar Anaç başkanlığında hazırlanan yeni yönetim kurulu aday listesinde yer almadı.
Yaşar Anaç'ın Yeni Listesinde Olanlar
AK Parti’de “Genel Merkezin Ortak Adayı” olarak kongreye girecek olan Yaşar Anaç’ın yeni yönetim kurulu aday listesi de büyük oranda belli oldu. Recep Özkaya ve Recep Eker gibi isimlerinde yer aldığı aday listesine mevcut merkez ilçe yönetiminden de bazı isimler alındı. Kongre sürecinde mevcut Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse’nin büyük desteğini alan Ayhan Boyraz, Yasin Özübek, Şerif Şentürk, Mahmut Ölçer, Neslihan Yenihan, Ayşe Erdemirci ve Feridun Batan Yaşar Anaç’ın listesine girmeyi başaran isimler oldu.
ZEKERİYA KUYUMCU ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
ÇORUM AK PARTİ’DE SONDAKİKA GELİŞMESİ:30 Kasım Pazar günü yapılacak olan AK Parti Merkez İlçe Kongresi öncesi Zekeriya Kuyumcu “adaylıktan çekildiğini” Son Söz Programaı Moderatörü Elvan Şimşek'e söyledi.Yaşar Anaç'ın Listesini destekliyorum dedi.

Kanal 19 Televizyonunda Moderatör Elvan Şimşek’in sunduğu “Son Söz” programının canlı yayın konuğu olan Zekeriya Kuyumcu, Pazar günü yapılacak kongre öncesi adaylıktan çekildiğini söyledi. Kuyumcu, adaylıktan çekilme nedenini Genel Merkezin ortak aday olarak belirlediği Avukat Yaşar Anaç ile yaptığı “samimi” görüşme olarak gösterdi.
Program boyunca birlik ve beraberlik mesajları veren Kuyumcu, 30 Kasım’da Anitta Otel’de yapılacak kongreye katılmaya çalışacağını belirtti. Hatırlanacağı üzere, AK Parti Genel Merkezi, 30 Kasım’da yapılacak kongrede Avukat Yaşar Anaç’ı “ortak aday” olarak belirlemişti. AK Parti’de İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Yaşar Anaç, Pazar günü yapılacak kongreye tek aday olarak katılacak. Bu arada, Yaşar Anaç listesine son şeklini verdi. Aralarında Zekeriya Kuyumcu’nun da bulunduğu birçok mevcut Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, ortak hazırlanan listede yer almadı.
Kaynak : www.hitittv.com