AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

7 Haziran 2015 15:54
Videoyu Aç AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI  OYLARINI KULLANDI
A
a

Tüm Yurt oy kullanımı 08.00’de başladı. Yurt içinde toplam 53 Milyon 765 Bin 231 seçmen oy kullanımı için sandık başına gitmeye devam ediyor.Seçim’de toplam 20 siyasi parti yarışıyor. Türkiye Genelinde 165 bağımsız aday yarışıyor. Çorum’da seçmen, kayıdının bulunduğu sandıklara giderek oy kullanıyor. Çorum siyasileri de oy kullanma işlemini gerçekleştirdi.

İlk fotoğraflar Ak Parti Milletvekili Adayları ve İl Başkanın’dan geldi.

 

Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu Fatih Sultan Mehmet İlkokulu1419 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

 

Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu’ya oy kullanırken, Bekiroğlu eşlik etti. Salim Uslu Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi 1428 Nolu sandıkta oyunu  kullanarak, ‘sandık kurulu üyelerimize kolay gelsin dedik’ dedi.

 

Cahit Bağcı baba ocağı Osmancık’ta Osmangazi İÖO’nda OY’unu oyunu kullandı. Bağcı;  Twitter hesabından ‘Ülkemize ve Milletimize Hayırlı Olsun.’ dedi.

 

Ak Parti’nin 3. Sıra Kadın Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise yıllar önce okuduğu okulu Bahçelievler Okuluna gelerek, yetiştiği okuldan vekilliğine oy kullandı.

 

Oy kullanma işlemi saat 17:00’a kadar devam edecek. Diğer partilerin milletvekilleri oylarını kullandığı takdirde buradan duyuracağız.

 

Seçim sonuçları YSK’nın yasağının kalkmasının ardından Kanal 19 Tv ekranlarında ve www.hitittv.com  adresinden en hızlı sonuçları takip edebilirsiniz.

 

Seçim 2015 Özel programı saat 17:00’de Hakan Aksu ve Elvan Şimşek’in yorumları ile başlayacak. Sonuçlar açıklanmaya başlandığında Kanal 19 ekranlarından takip edebilirsiniz.

 

 


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam