AK PARTİ'NİN ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

25 Şubat 2015 01:14
Videoyu Aç AK PARTİ'NİN  ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI
A
a

Çorum AK Parti İl Başkanlığı Milletvekili Aday Adaylarını Devlet Tiyatro Salonunda düzenlenen törenle tanıttı...

Ak Parti ÇORUM İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programda milletvekili aday adayları kendilerini tanıtma fırsatı buldu...

Tanıtım toplantısının açılışında konuşan AK Parti Çorum  İl Başkan yardımcısı Eyüp Arslan,Başkan yardımcısı Adem Candan başkanlığında kurulan Divana Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz,İl Gençlik ve Kadınkolları başkanları katıldı Arslan "Bu gün burada 7 Haziran Genel seçimlerinde milletvekili olacak arkadaşlarımızın belirlenmesi sürecinde tanıtım amacıyla toplanmış bulunuyoruz dedi.. 

Devlet Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında aday adaylarına partililere kendilerini tanıtmaları için 5’er dakika süre verildi. Bazı adaylar sürenin tamamını kullanma gereği bile duymazken bazı adayların konuşmasını uzatarak kendini tanıtmaktan ziyade projelerini anlatmaya ,kimileri gündemdeki konuları anlatmaya çalıştıkları gözlendi. 

39 Aday Adayının yarıştığı Milletvekiliği aday adaylığı sürecinde İlk konuşmayı kadın adaylardan Fatma Çöpür açılış konuşmasını yaptı. Çöpür 
 Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde güçlü ve yeni Türkiye’nin inşası için bu seçimde Anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşma zorunluluğumuz bulunmaktadır. Bu nedenle birlik ve bütünlüğümüz için hepinizin çaba göstereceğinden en küçük şüphemiz bulunmamaktadır. Bizi biz yapan başarılı kılan bu birlik ve bütünlüğümüzü her daim olmasıdır dedi. 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam