Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Osman Can ile Asuman Erdoğan, Emine Ergül, Ahmet Furkan Akın'dan oluşacak komisyon huzurunda yapılacak temayül yoklaması saat 10.00'da başlayacak, 16.00'da sona erecek.
Teşkilat temayülünde üyeliği devam eden Parti Kurucular Kurulu Üyeleri (İkamet ettiği seçim çevresinde) İl Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Demokrasi Hakem Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkan ve Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Parti Üyesi İl ve İlçe Belediye Başkanları, Parti Üyesi İl ve İlçe Belediye Meclisi Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Belde Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Belde Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Parti Üyesi Belde Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Başkanları/Temsilcileri, Parti üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan eski İl Başkanları (İkamet ettiği seçim çevresinde), Parti üyesi, 22., 23. ve 24. Dönem, aday adayı olmayan, milletvekilleri (İkamet ettiği seçim çevresinde) teşkilat temayül oy kullanabilecek.
Çorum, merkez ilçe ile birlikte 13 ilçeden oluşuyor. AK Parti Genel Merkezi'nin belirlediği takriben 2056 kişinin teşkilat temayül yoklamasında oy kullanması bekleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...