AK PARTİ OĞUZLAR İLÇE YÖNETİMİDE GÖREVDEN ALINDI

4 Haziran 2014 02:26
Videoyu Aç AK PARTİ OĞUZLAR İLÇE YÖNETİMİDE GÖREVDEN ALINDI
A
a

Abdurrahman Basmacı ve yönetim kurulu üyeleri de görevlerinden istifa etti… Çorum’un Oğuzlar İlçesi’nde AK Parti İlçe Teşkilatı istifa etti.

ÇORUM AK PARTİ’DE BİR DEPREM DAHA
 
 
Çorum’un Oğuzlar İlçesi’nde AK Parti İlçe Teşkilatı istifa etti. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde başarısız olan ve ilçe belediye başkanlığını kaybeden Oğuzlar AK Parti Teşkilatı’nın komple istifa ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; bir süredir rahatsızlığından dolayı tedavi gören Oğuzlar AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Basmacı, partiye faydalı olamadığı gerekçesiyle istifasını sundu. İlçe yönetim kurulu üyeleri de Basmacı ile birlikte istifa dilekçelerini AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’a verdi.

İl Başkanı Ceylan’ın mevcut yönetimin istifalarını aldıktan sonra bu hafta içerisinde ilçe başkanlığı görevini yapabilecek 4 isim belirleyeceği, bu isimleri genel merkeze bildireceği, genel merkezin ise bu isimlerden birisini ilçe başkanı olarak atayacağı öğrenildi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın yeni ilçe teşkilatında görev alabilecekleri belirlemek için çalışmalara başladığı da edinilen bilgiler arasında. AK Parti’de geçen hafta Sungurlu İlçe Teşkilatı toplu olarak istifa etmişti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam