AK PARTİDE BÜYÜK BULUŞMA 'Kod adı: K.O.Z'da

13 Şubat 2015 20:57
Videoyu Aç AK PARTİDE BÜYÜK BULUŞMA  'Kod adı: K.O.Z'da
A
a

Elvan Şimşek / Özel Haber: Bu gün "Kod adı K:O.Z" 13 Şubat MB Sinemalarında 18:30 itibariyle gösterime girdi.Filmi izlemeye gelenler arasında Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,Ak Parti İl başkanı Rumi Bekiroğlu,İlçe başkanı Yaşar Anaç,Belediye Meclisi üyeleri,İl İlçe yönetim kurulu üyeleri,çok sayıda Ak Partili üyeler katıldı.

Özel  Haber / Elvan Şimşek        .
                                                         Söylenenlere mi inanacaksınız  Gördüklernize mi ?

Devletin kılcal damarlarına kadar sızan Paralel Yapılanma'yı konu edinen ve 13 Şubat'ta vizyona giren  KOD ADI: K.O.Z olan  filmi izlemeye gelen benim gibi merak edip ilgi göstereceğini biliyordum.Bugün MB sinemalarından özel izin alarak Fotoğraf ve kameramı alıp çekime gittim.Beni Kimse davet etmedi ama ben gazetecelik hissiyatımı kullanarak çok sayıda ünlü Ak Partili ismin bu filme geleceğini tahmin ettim.

Gelelim Filmin içeriğine 

Film, Türkiye'de son yıllarda yaşanan ve zelzele etkisi yapan pek çok olayı konu ediniyor. Ancak "Şu olay şudur, bu kişi de budur" diye özellikle kimseyi afişe etmiyor. 

Bu Film ile insanlar 17 Aralık'da Gezi olaylarıyla  Türkiye gerçekleriyle  biraz daha haşır neşir olacak diye düşünüyorum."Yıllarca cemaatin içerisinde yer alan ve 90’lı yıllarda ‘paralel yapı’ adı verilen camianın mütevelli heyetinde de görev yapan yalçınkaya, engin bilgi ve tecrübesiyle filme rehberlik ediyor. Uğur Yalçınkaya, cemaate mensup kişilerin yaşantısına ışık tutacak çok özel bilgilere sahip bir isim.

O olayların hiç bilinmeyenlerini gözler önüne seriyor, olayın yaşandığı anı kurguluyor ve kimin kim olduğunu bulma işini izleyiciye bırakıyor. Birazcık aklı olan herkesin çok rahat çözebileceği cevaplar yani... Peki bu konular neler, onu da sözü fazla uzatmadan anlatayım. 

 Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldüğü kazayı  gösterirken gözyaşımı tutamadım. akllıma neden  Eşref Bitlis Paşa da helikopter kazası sonucu  öldükleri aklıma geldi. Filmde bir başbakan var, Bir örgüt var, bir cemaat var . Bir müsteşar var, ama Hakan Fidan mı? Bazı rüşvet olayları var ama bahsedilenler Rezza Zarrab ve bakanlar mı? diye filmi oynayanları yerine koymaya çalıştım.

Tüylerinizi diken diken edecek bir başka şey de, bizim Gezi olaylarına benzeyen olayların canlandırıldığı sahne. Orada oyun kurucuların nasıl şeytani planlar yaptıkları ve en aydın kesimin nasıl birer maşa gibi kullanıldığı gerçeği çok çarpıcı şekilde anlatılıyor.



 Gizli istihbarat teşkilatındaki çok çarpık ilişkiler, bir bankanın alt katına kurulan korkunç dinleme ağı, kasetler, şantajlar ve tehditler... 
 
Hepsi izleyiciyi derinden etkileyecek sahnelerle dolu bir film mutlaka izleyin ...  

Perde kapandığında Recep Tayyip Erdoğan'a Suikast  sahnesi vardı. Film orda bitti... Bu demek oluyor ki 

Kod adı "KOZ 2"  yakında sinemlarda.....

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam