AK PARTİLİ KADINLAR HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

28 Mayıs 2015 15:33
Videoyu Aç AK PARTİLİ KADINLAR HARIL HARIL ÇALIŞIYOR
A
a

AK Parti İl ve İlçe mahalle başkanları Yönetim Kurulu bayan üyelerinin seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Çorum Ak Parti Merkez ilçe mahalle başkanları Kadın Kolları Harıl Harıl Çalışıyor.


Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyaset hızlandı Siyasi Partilerin kadın kolları  harıl harıl çalışıyor.Çorum Ak Parti Mahalle Başkanları ve kadınları Çorum'da  kadınlara yönelik projeleri ile saha çalışmalarını hızlandırdı.


Çorum Ak Parti Mahalle Teşkilatları ve üyeleri Kadınların sorunlarına yönelik gerçekleştirilecek projeler kapsamında Çorum'da  tek tek evleri ziyaret ederek kadınların dertlerini dinliyor, sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor. Haftanın belirli günleri Çorum'da yaşayan ev hanımları ile çay sohbetleri ve Mahalle parklarında mini mitingler yapıyorlar.

 Ak Parti Merkez İlçe  mahalle Kadın Kolları teşkilatı kısa zamanda kadın üye sayısında ciddi bir artış gerçekleştirdiklerini dile getirdiler. 
“Çorum’da kadınlar yalnız değil. Biz Ak Parti Kadınları olarak her zaman onların yanındayız. Biz kadınlarımıza sahip çıkarak Çorum'da  seçimleri onlarla birlikte kazanacağız dediler.

Mahalle Başkanları ev ziyaret ve taramalarımızada Onlarla dertleşiyoruz. Kadınlarımızın bize gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Bizde onlar için çalışmaya, projeler üretmeye, onların en ufak sıkıntılarında bile yanlarında olmaya, birlikte omuz omuza  vererek kadınlar olarak her türlü işte başarılı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştular.


**************************************************************************************************************

AK Partili bayanlar çalışıyor
.
AK Parti İl Yönetim Kurulu bayan üyelerinin seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü bildirildi.


AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, sabahları esnaf  ziyareti yapan il yönetim kurulu bayan üyeleri, akşam da mahallerde ev ziyaretleri düzenleyerek partilerinin icraatlarını anlatıyor.

Ev ziyaretleri esnasında partinin 2002 yılından bu zamana kadar, geçen 13 yıl içerisinde yapılan hizmetleri anlatılıyor.

Esnaf gezisi ziyaretleri esnasında bir bayan esnafın, ‘Yazar kasaların fırlatıldığı eski Türkiye’de bırakın bayan esnaf olmayı, esnaf olmak bile çok zordu. Ama şimdi öylemi artık esnafın yüzü gülüyor’diye konuşması dikkat çekti.

AK Partili bayanlar,  “İl yönetim kurulu bayan üyeleri olarak 4-0 yapmadan yorulmayacağız. Çünkü milletimiz bizden istikrarın sürmesini, yapılan yatırımların tamamlanmasını ve yeni yatırımların gelmesini istiyor. Biz milletin emrinde çalışan bir partiyiz. Onun içindir ki millet bize istikrarın sürmesi için, yeni Türkiye’nin inşası için destek veriyor, milletin partisi diyorlar” diye konuştu.


 


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam