AK PARTİNİN ORTAKÖY ÇIKARMASI GÖRMEYE DEĞERDİ

13 Mayıs 2015 06:18
Videoyu Aç AK PARTİNİN ORTAKÖY ÇIKARMASI GÖRMEYE DEĞERDİ
A
a

Ortaköy ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu. Uslu: "devletin alternatifinin zillet olduğunu belirterek, “İktidarların alternatifleri olabilir ancak devletin alternatifi olmaz" dedi.

Çorum Ak Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Türkiye’yi yolundan alıkoymak için bugün aynı safta buluştuğunu kaydeden Uslu, “Sözüm ona milliyetçi geçinenler, Kürtçülük yapanlar, sosyal demokratcılık oynayanlar, şimdi hepsi aynı safta.
 


AK Parti Teşkilatlarının, Çorum’un Ortaköy ilçesinde düzenlenen mitingi gövde gösterisine dönüştü. 

Ortaköy belediyesi olarak yaptıkları faaliyetler hakkında da bilgi veren İsbir, Bahçelievler, Suyolu ve Cumhuriyet mahallelerinde yol çalışması yaptıklarını belirterek, “Bu mahallelerin yollarını genişlettik. Mahalleler arasında ihata duvarı çektik. Kilit taşı döşenir hale getirdik. 10 gün sonra bu mahallelerimizin bütün ara sokakların kilit taşı ile buluşacaktır. 250 bin TL’ye mal olacak. İmar yönünden zayıftık. Hatip bağları bölgesinde 8 kilometrelik yol açtık. Bu yollarında yakın zamanda alt yapı çalışmaları tamamlanacak. Yılsonuna bütün eksiklikleri tamamlanıp hizmete sunulacak. 

 Uslu Yol süpüre aracını kazandırdık. Milletimizin hizmetine sunduk. Devlet hastanesine bir diş doktoru atanmasını temin ettik. Yeni ambulans kazandırdık. Gençler kahvelerde günlerini geçiriyordu. Buna dur demek için 100. Yıl bölgesine spor kompleksi kazandırdık. Artık çocuklarımız kahve köşelerinde değil, parklarda zaman geçiriyordu. İlk defa oyun grubu kazandırdık. Kadınlarımız artık sağlıklı yaşam için spor yapıyorlar. Bu hizmetlerin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere milletvekillerimiz Salim Uslu ve Cahit Bağcı’ya teşekkür ederim. Ankara Büyükşehir Belediyemiz oyun grubu gönderdi. Melih Gökçek bey'e de burada teşekkür ediyorum. Samsun Büyükşehir Belediyemizde iki tır oyun grubu malzemesi gönderdi. 


Atatürk Caddesi’nde düzenlenen mitinge AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Ak Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti’nin her alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza attığını söyleyen Ceritoğlu, AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerin anlatılmasını istedi.

 

 

Celalettin Salın'ın fotoğrafı.
                                                   www.hitittv.com     7 / 24 Saat Hbaer Çorum'un Ulusal ve :Yerek haber sitesi

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam