ANAÇ: "TARİHTE BİR KARA LEKE SREBRENİSTA SOYKIRIMIDIR"

11 Temmuz 2015 16:52
Videoyu Aç ANAÇ: "TARİHTE BİR KARA LEKE SREBRENİSTA SOYKIRIMIDIR"
A
a

Çorum AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Srebrenista soykırımının tarihe düşen kara bir leke olduğunu bildirdi.

Bosna’da yaşanan katliamın 20’inci yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Anaç, şöyle dedi: “11 Temmuz 1995 tarihe düşen koskoca kara bir leke. 2.Dünya savaşından sonra yaşanan en büyük insanlık suçu. Çocuk demeden kadın demeden, genç, ihtiyar demeden ikiyüzlü batının kulaklarını sağır gözlerini kör edip görmedikleri, görmek istemedikleri insanlık dışı ,Sırp miloş’un, kazıklı Voyvoda’nın torunları Sırp kasaplarının hunharca, vahşice katlettiği 8500 can.

Osmanlı’nın Balkanlardaki yetim çocuğu Bosna Hersek. Ve bugün Srebrenitsa katliamının 20. Yılı.
BM’nin güvenli bölge ilan ettiği Srebrenitsa da Sırp katliamcılarca binlerce masum Müslüman Boşnak şehit edildi. Hollanda askerleri Müslüman Boşnak erkekleri Sırp katillere teslim ederek bu katliama ortak oldular.

Irak’a sözüm ona demokrasi getiren haçlı ittifakı, Ortadoğu’yu Arap baharı hava ve hevesiyle ölüm tarlalarına çevirdi. Irak’ta, Suriye’de, Filistin’de, Arakan’da dünyanın dört bir yanında özellikle Müslümanların öldürülmesine bugün sesini çıkarmayan sahtekar insan hakları savunucuları ve emperyalist iki yüzlü bati dünde Bosna Hersek te Müslüman Boşnakların şehit edilmesine ses çıkarmadı. Geride Bosna genelinde 93 toplu mezar ve halâ doğru dürüst defini yapılamayan şehit naaşları, kan, gözyaşı, unutulmaz acılar. İsimsiz binlerce mücahit, iki büyük komutan, iki dünya lideri rahmetli Aliya Izzetbegoviç ve Necmettin Erbakan. Tüm şehitlerimizi ve Bosna şehitlerini rahmet ve minnetle yad ediyoruz.”
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam