Apaydın'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

21 Mayıs 2014 17:49
Videoyu Aç Apaydın'dan Başkan Külcü'ye ziyaret
A
a

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti. Ziyarete, Çorum Taksiciler, Minibüscüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin katıldı.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ziyarette, yakın zamanda hayatını kaybeden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün kayın biraderi Murat Demirezen için Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Apaydın, "Çorum Belediyesi'nin, taksicilere, minibüsçülere ve kamyonculara yönelik yapmış olduğu çalışmalar takdire şayandır. Yeni yapılan kamyon garajı, modern taksi durakları, S,T,M Plaka yönetmelik uygulamaları ve ulaşım konusunda yapmış olduğunuz yatırımlar ile federasyonumuz, Çorum'u Türkiye'ye örnek olarak göstermektedir. Sayın Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni döneminde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yeni dönemde de çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Yeni Çorum'u imar etmek ve en güzel yerlere taşımak için esnafımızla ve halkımızla, çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz. Birinci dönemde yaptığımız çalışmalarda insan odaklı sosyal belediyecilikte büyük mesafeler kat ettik. Yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerle Türkiye'ye örnek bir şehir olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam