AŞDAVUL CHP'DE SEVİNÇ AK PARTİ'DE HÜZÜN

1 Haziran 2014 21:41
Videoyu Aç AŞDAVUL CHP'DE  SEVİNÇ AK PARTİ'DE HÜZÜN
A
a

Ak Parti her şeye rağmen Çorum Aşdavul Beldesinde yatırım sözlerine rağmen kazanamadı

CHP TEŞKİLATINDA BÜYÜK SEVİNÇ
 
Resmi olmayan sonuçların ardından gülen taraf CHP olurken, partililer sevinç gösterileri yaptılar. Partilileri selamlayan Dursun Uzunca, ezilme tehlikesi atlattı. Jandarma ekiplerinin devreye girmesiyle ezilmekten kurtulan Uzunca, daha sonra halkı selamlamak için belde parti teşkilatına geçti.

 AK PARTİ AŞDAVUL'DA BAŞARISIZ BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRDİ

Ak parti 1013 Nolu sandıkta  kaybetti bu sandık seçimin kaderini değiştirdi sandık sayımında kimler yoktu ki CHP'nin bütün kurmayları Tufan Köse,Cengiz Atlas ,Merkez İlçe başkanı,il yönetimi Ak Parti il başşkanı A.Sami Ceylan,İl teşkilatının başkan yardımcıları,İl genel meclisi başkanı Cahit Bağcı ve İl yönetimin  kurmayları ....CHP Sevinirken, Ak Parti'de yüzler gülmüyordu.1013 nolu sandıkta bir arason 20 oyda  fark 1 kadar düştü. ve CHP ye sayılan diğer oylar Atlasın zafer çığlığı ile müjde verildi.Dışarıda bekleyen CHP'li seçemenler sevinç gösterileri yaptılar..




orum’un Ortaköy İlçesi Aşdağul Beldesi’nde bugün yeniden yapılan seçimlerde CHP’nin adayı Dursun Uzunca, 6 oy farkla yeniden belediye başkanı seçildi.

Çorum’un Ortaköy İlçesi Aşdağul Beldesi’nde 30 Mart’ta yapılan seçimlerde oyların sayılması sırasında belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği zarfından mahalle muhtarının oy pusulası çıktı. Geçerli sayılan bu oy seçim sonuçları açıklandığında CHP adayı Dursun Uzunca’nın 596, AK Parti adayı Mehmet Çelik’in ise 595 oy alınca Ak Partililer itiraz etti ve seçim iptal edildi.

Bugün yenilenen seçimde 1637 seçmenin oy kullandı. 41 oy geçersiz sayıldı. CHP adayı Dursun Uzunca 792 oy, Ak Parti adayı Mehmet Çelik 786 oy aldı. MHP adayı Yüksel Koç 10, Saadet Partisi adayı Fatih Çeten ise 8 oyda kaldı.

Aşdağul Belediye Başkanı seçilen CHP’li Dursun Uzunca, partililer ve vatandaşlar tarafından tebrik edildi. CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ve CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, beldede yapılan seçim sonuçlarını yerinde takip ederek ikinci kez başkan seçilen Dursun Uzunca’yı kutladı.


  











.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam