Atlas’ın A. Adaylığı açıklamasında sevenleri yalnız bırakmadı

14 Mart 2015 22:22
Videoyu Aç Atlas’ın A. Adaylığı açıklamasında sevenleri yalnız bırakmadı
A
a

CHP İl Başkanlığı’ndan istifa ederek milletvekili aday adayı olan Cengiz Atlas’ı aday adaylığı açıklamasında sevenleri yalnız bırakmadı. CHP İl Başkanlığı’nda kendisine destek vermeye gelen yüzlerce kişi tarafından karşılanan Atlas, yoğun ilgiden dolayı salona girmekte zorlandı.

Çok sayıda davulcu tarafından karşılanan Cengiz Atlas’ın aday adaylığı açıklamasında CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere de hazır bulundu. CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, gecesini gündüzüne katarak usanmadan, bıkmadan çalışan Cengiz Atlas’ın 25 yıldır partilerinde cesur yürek olarak mücadele verdiğini belirterek, adaylık yolunda kendisine başarılar diledi.

Yıldırım’ın ardından konuşan CHP Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas ise, CHP’nin güvenli bir liman olduğunu ifade ederek, bu limanda 77 milyon yurttaşa yetecek kadar yer olduğunu söyledi. 7 Haziran genel seçimlerinde sandıkları patlatacaklarını dile getiren Atlas, AKP iktidarının 77 milyon vatandaşla kavgalı olduğunu, 7 Haziran da ithal eden değil üreten, çalışan bir Türkiye imar edeceklerini kaydetti.

2

DSC_0005

DSC_0007

DSC_0009

DSC_0012

DSC_0022

DSC_0023

DSC_0024

DSC_0025

DSC_0027

Untitled-1 copy

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam