Atlas ön seçim hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor

11 Şubat 2015 19:17
Videoyu Aç Atlas ön seçim hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor
Polis Müdüründen Hayat Kurtaran "Heimlich" Manevrası
A
a

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Cengiz Atlas, Mart ayı içerisinde yapılacak olan ön seçim çalışmalarını dün de Çorum Ticaret Borsası'nda sürdürdü.

İlk olarak Borsa Başkanı Ali Bektaş'la ayaküstü görüşen Atlas, daha sonra Borsa'da faaliyet gösteren işyerlerini tek tek gezerek, esnafa hayırlı ve bol kazanç temennisinde bulundu. 

Ticaret Borsası esnafı tarafından oldukça samimi karşılanan Atlas'a borsa esnafı da milletvekilliği sürecinde başarılar dilediler. Esnafla sohbetinde milletvekili olması durumunda yapacağı çalışmalardan bahseden Atlas, ayrıca gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu.

2015 seçimlerinin Türkiye'ye CHP iktidarını getireceğine inandığını ifade eden Atlas, "CHP iktidarında demokrasi, özgürlük ve eşitlik değerleri; ülkenin her yanına yayılacak, bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile ülke sorunları bir bir çözülecektir. Türkiye ile birlikte bölgemiz de barış ve huzura kavuşacaktır. CHP kadroları iş başına gelmelidir, gelecektir" dedi.

Çorum'a bakıldığında sorunların kökten çözümlenmediğini, hatta artarak devam ede geldiğini gözlemediklerini savunan Atlas, "Örnek mi istiyorsunuz? İşte trafik ve park sorunu. İşte ilçe ve köylerimizdeki yol ve ulaşım sorunları" diye konuştu. 

Atlas, seçilmesi halinde tüm bu sorunlara çare olmak istediğini de sözlerine ekledi.

 


Polis Müdüründen Hayat Kurtaran "Heimlich" Manevrası
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam