BAĞCI ; DÜĞÜMÜ MİLLET SANDIKTA ÇÖZECEK

24 Ağustos 2015 21:00
Videoyu Aç  BAĞCI ; DÜĞÜMÜ MİLLET SANDIKTA ÇÖZECEK
A
a

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar ve İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Aslan ile birlikte Osmancık’ta Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretlerine Osmancık Ziraat Odası ile başlayan Bağcı, Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner ve Başkan Yardımcısı Sebahattin Karaçay ile görüşerek tarımsal destekler ve yeni sulama projeleri hakkında bilgi verdi.

Cahit Bağcı açıklamasında “geçtiğimiz günlerde ödenen tarımsal destekler ile çiftçimiz mutlu olmuştur. Tarımda makineleşme, sigorta ve sertifikalı tohum desteklerinden çiftçimiz oldukça memnundur. Yapımı devam eden ve İhale edilen Dutludere, Dodurga ve İncesu sulama projeleri ile verim de gelirde artacaktır” dedi
 
NAKLİYECİ ESNAFININ SORUNLARINI BİLİYORUZ
 
Ardından Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden Bağcı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mehmet Özkan ve Denetim Kurulu Başkanı Aytekin Kaya ile görüşerek istişarelerde bulundular. Bağcı “AK Parti Hükümetleri döneminde nakliyeci esnafının pek çok sorununu çözdük. Devam eden sorunları da biliyoruz. İnşallah seçimlerden sonra yüce meclis çözecektir” dedi.
 
ESNAF VE SANATKARIN SORUNLARINA DUYARLI
 
Ziyaretlerinde son olarak Osmancık Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Bağcı, Başkan Bayram Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Zengin ile görüşerek, esnafların sorunlarını dinledi. Bağcı açıklamasında “esnaf ve sanatkârın ayakta kalması ve sorunlarının çözümü için her düzeyde yönetici hassas ve duyarlı davranmalıdır. Şehirlerdeki zincir marketlerin yarattığı sorunları farkındayız. Tedbir konusunda işbirliğini önemsiyoruz” dedi. Mevcut güncel siyasi durum ve tırmanan terör konusunda da değerlendirilmelerde bulunan Bağcı şunları söyledi:
 
KAÇANLARI MİLLET GÖRDÜ DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK
 
“Güçlü Türkiye’den rahatsız olanlar AK Parti ve Cumhurbaşkanımızı yıpratmak için el ele tutuştular. Bir taraftan medya, diğer taraftan terör örgütleri ve paralelciler saldırıya geçtiler. PKK’ya terör örgütü demekten ve kınamaktan imtina eden yazarlar, siyasetçiler, basın kuruluşları ve cemaatliler var. TSK’miz ve Emniyet Kuvvetlerimiz bu hain ve işbirlikçilerin haklarından gelecektir. Teröre teslim olmayacağız. Türkiye’nin huzur ve istikrarını korumak için çabalayacak sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi. Bağcı yenilenecek seçimler konusunda STK’nın desteğini önemsiyoruz. Sorumluluktan kaçan siyasetçileri millete anlatacağız. Her şey sizin gözünüz önünde oldu. Düğümü 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam