BAĞCI BAŞBAKAN DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

31 Ağustos 2014 17:18
Videoyu Aç BAĞCI  BAŞBAKAN DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Çankaya Köşkü’nde resepsiyon verdi. Resepsiyona, AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı da eşi Leyla Bağcı ile birlikte katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez “başkomutan” sıfatıyla, Çankaya Köşkü’ndeki tören alanında, açık havada, 30 Ağustos resepsiyonu verdi. Erdoğan davetlileri, eşi Emine Erdoğan ile karşıladı. Resepsiyona, AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı da eşi Leyla Bağcı ile birlikte katıldı.

Resepsiyonda, Bağcı ve eşi, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve eşi Kamuran Özel’in de hazır bulunduğu resepsiyonda, kuvvet komutanları, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Yargıtay Başkanı Ali Alkan da yer aldı. Milletvekilleri, azınlık cemaatlerinin dini temsilcilerinin de katıldığı resepsiyonda, Jak Kamhi, Aydın Doğan, Ali Sabancı ve İbrahim Çeçen’in de aralarında bulunduğu işadamları ile Hülya Koçyiğit, Necati Şaşmaz, Ahmet Yenilmez, Muazzez Ersoy, Nihat Doğan, Petek Dinçöz ve Demet Akalın gibi sanatçılar da davetliler arasında bulundu.

RESEPSİYONA 3 BİN 500 KİŞİ KATILDI

Resepsiyonda yurdun 7 bölgesinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul ve Ankara’da ikametgahının bulunduğu mahallelerin muhtarlarının da davetliler arasında yer alması dikkati çekti. Ayrıca koreografide, tarihten bugüne Osmanlı dahil olmak üzere Türk ordularının kullandığı 21 farklı üniformanın, muhafız alayı askerlerince giyilmiş şekilde sunulduğu gözlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın, yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı resepsiyonda, davetlilerle tek tek tokalaşması 1 saat 40 dakika sürdü.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam