BAĞCI; STADIN SATIŞINA İTİRAZ ve HUKUK YOLU AÇIKTIR

17 Ağustos 2015 12:32
Videoyu Aç BAĞCI; STADIN SATIŞINA İTİRAZ  ve HUKUK YOLU AÇIKTIR
A
a

ÇORUM MİLLETVİKİLİ DR.CAHİT BAĞCI : MÜDAHİL OLMA YETKİMİZ YOK.STADIN SATIŞINA İTİRAZ ve HUKUK YOLU AÇIKTIR AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı yaptığı yazılı açıklamada bulundu.

BAĞCI : MÜDAHİL OLMA YETKİMİZ YOK.STADIN SATIŞINA İTİRAZ ve HUKUK YOLU AÇIKTIR

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı yaptığı yazılı açıklamada “İlimiz Merkezinde yer alan Turan Kılıççıoğlu Stadı,Kapalı Spor Salonu,Güreş Eğitim Merkezi,Tenis Kortları,Voleybol ve Basketbol Sahaları,Sentetik Çim Saha, Müştemilatları ve Amatör Spor Kulüpleri tarafından kullanılan spor altyapılarının da içinde bulunduğu 55 bin metrekarelik taşınmazın Çorum Belediye Meclisi kararı sonucu ihale yoluyla kar paylaşımı yöntemi ile satışı hiç kuşkusuz spor severlerin ve Çorumluların önemle ve duyarlılıkla takip ettiği bir husus olduğu kadar bizler tarafından da takip edilmektedir.

İdarecilerin ve karar süreçlerindeki seçilmiş şahsiyetlerin kararlarında kamu yararı gözetmesi temel ilke olması gereği ortadadır.

Diğer taraftan,kaldırılması kararı alınan mevcut statlar ve spor altyapılarına karşılık şehrimizin imar planları ve genişleme alanlarına uygun yerlerinde daha modern spor altyapılarının yapılması şartına bağlı olarak satış gerçekleştirilmiş olduğu göz ardı edilmemelidir.
Toplumsal sorumluluk ve duyarlılık gösterilen bir konuda itiraz süreçleri ve hukuk yolları hiç kuşkusuz açıktır.Müdahil olma yetkimizin olmadığı bir hususta sorumlu tutulmamız ne kadar hakkaniyete uygundur.
Adı geçen satış konusunda varsa eksiklikler ve hukuka aykırılıklar başta belediye meclis üyelerimiz olmak üzere süresi içinde hukuki itiraz yolu her zaman açıktır.
Sorumluluk hiç kuşkusuz kararı alanlar ve satışa ilişkin kararı onaylayacak olan idarecilere aittir” dedi.

EN MODERN OLANLARI ŞEHRİMİZE KAZANDIRILDI VE KAZANDIRILACAKTIR

Bize düşen görev Gençlik ve Spor Bakanlığınız ve yerel yönetimlerimiz aracılığı ile başta profesyonel olmak üzere tüm amatör spor altyapı ihtiyacının karşılanmasını sağlayacak girişimleri titizlikle sürdürmektir.Tıpkı Kargı'dan Mecitözü'ne , Bayat'tan Ortaköy'e kadar tüm ilçelerimizdeki spor altyapı eksiklerinin giderilmesine yönelik sürdürmekte olduğumuz çalışma ve çaba gibi daha fazla ihtiyaca sahip Çorum Merkezde de gerekli spor altyapılarını ve donanımlarını sağlamaktır. Doğrudan konunun içine çekilmemizi ve sorumlu tutulmamızı Çorum kamuoyunun takdirlerine saygıyla sunarım.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam