BAĞCI AK PARTİ’nin 13. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı

14 Ağustos 2014 08:26
Videoyu Aç BAĞCI AK PARTİ’nin 13. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı
A
a

AK PARTİ Çorum Milletvekili Dr. Cahit BAĞCI AK PARTİ’nin 13. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı. Çorum Milletvekili Dr Cahit Bağcı : MİLLETİN PARTİSİ 13 YAŞINDA: “AK PARTİ SADECE BİR PARTİ DEĞİL, BÜYÜK BİR DAVANIN VE HAYALİN ADIDIR”

“14 Ağustos 2001 yılında Sayın Başbakanımız ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Seçilmiş İlk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğiyle kurulan AKPARTİ, tam 13 yıldır milletten aldığı güçle ‘yeter söz de karar da milletindir’ anlayışı ve sloganıyla hizmetlerine hız kesmeden devam etmektedir. Adalet ve Kalkınma Partisi, kuruluşunun hemen akabinde tek başına iktidara gelerek bu milletin umudu olmuştur. Büyük bir davanın ve hayalin adı olan AK PARTİ 3 Kasım 2002’den beri istikrarlı yükselişini, Cumhuriyet tarihinde eşine rastlanmayan bir şekilde girdiği 9 seçimin hepsini açık farkla kazanarak, birinci parti olarak kanıtlamıştır. İktidara geldiğimiz günden beri ilkeli ve demokratik atılımlarla; milletimiz ve vatandaşlarımızı refaha ve daha demokratik bir geleceğe kavuşturma hedefimizden hiçbir zaman taviz vermedik. Milletin idaresini millete emanet ettik. Kuruluşundan bu güne her türlü engelleme, karalama, algı, operasyon, hukuksuzluk, muhtıra ve darbe girişimlerine rağmen bu aziz millet AK PARTİ’ye inanmış, güvenmiş ve desteğini artırarak devam ettirmiştir. AK PARTİ Hükümetleri Türk Demokrasi sisteminde bir sorun haline gelen “Siyaseti yönetme, yönlendirme, etkileme, siyasete rota çizme, siyaseti dizayn etme” çaba ve müdahalelerine asla izin ve pirim vermemiştir. AK PARTİ kuruluşunun 13.yılında sadece Türk Milletinin değil, bütün mazlum halkların ve ülkelerin umudu olmayı sürdürmektedir. Milli Birlik ve Kardeşlik temelinde AK PARTİ’nin yürüttüğü çabalar meyvelerini verecek ve Türkiye Dünyada huzurlu, güvenli demokratik ve gelişmiş bir ülke olmayı başaracaktır. Bu ideallerle AK PARTİ’ye gönül veren ve bu uğurda emek sarf edip alın teri döken başta üyelerimiz, delegelerimiz ve teşkilat mensuplarımız olmak üzere AK PARTİ Ampulü altında siyaset yoluyla hizmet eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. AK PARTİ milletin partisi olmayı başarmış ve demokrasi tarihimizin en köklü Partilerinden biri olmayı da başaracaktır.

Adalet başta olmak üzere ekonomide, eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, dış politikada devrim yapan, gücünü milletten alan, yönetimi millete emanet eden ve kurulduğu günden beri milletine hizmet etmeye devam eden AK PARTİ’mizin icraatlarını halkımız yakından takip etmektedir. “Halkın Partisi, Milletin Partisi” ilkesiyle yola çıkan; halkın desteğini arkasına alarak, barışçıl ve kardeşçil ilkeleriyle AK PARTİ, vizyonu geniş ve dinamik kadrolarıyla 2023 hedeflerine kararlılıkla ilerlemeye devam edecektir. Milletin Partisi AK PARTİMİZ’in 13 yıllık tarihinde kuşkusuz en büyük emek, özveri, çaba ve dirayet Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a aittir. Halkımız bu hareketin lideri ve 13 yıldır Türkiye için koşturan “Hizmet Adamı”nı doğrudan kendi iradelerini sandığa yansıtarak “Milletin Seçtiği İlk Cumhurbaşkanı” unvanına layık görmüştür. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a yeni görevinde üstün başarılar ve muvaffakiyetler

dilerim. AK PARTİ’nin 13. Kuruluş yıl dönümü Ülkemiz, Milletimiz ve Çorum’umuza hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı başta teşkilatlarımız olmak üzere bizlere gönül vermiş, emek vermiş tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam