BAĞCI AK PARTİ'NİN 2023 HEDEFLERİNİ ANLATTI

21 Nisan 2015 00:34
Videoyu Aç BAĞCI AK PARTİ'NİN 2023 HEDEFLERİNİ ANLATTI
www.hitittv.com Çorum Milletvekili Dr Çahit Bağcı
A
a

Ekonomi işler başkan yardımcısı ve Ak Parti Çorum Milletvekili Dr Cahit Bağcı konuk oldu. AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Öztemiz, Şeyda Önen, Mesut Ceylan ve Cemil Öz'ün de katıldığı toplantıda,Çorum TSO'da. Öncelikli Ekonomik Dönüşüm Programlarını ve 2023 Hedeflerini anlattı.

Ak Parti Çorum milletvekili Dr Cahit Bağcı Çorum TSO'da konuşma yaptı.
Ticaret ve Sanayi Odasında. Öncelikli Ekonomik Dönüşüm Programlarını ve 2023 Hedeflerini anlatan Bağcı TSO Meclis Toplantısı'nın konuğu oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan Öncelikli Ekonomik Dönüşüm Programı hakkında bilgiveren Cahit  Bağcı, "Türkiye'yi 2023 hedeflerine hep birlikte taşımak istiyoruz dedi.

Türkiye'yi hedefine taşıyacak güç Ekonomik Dönüşüm Programımız olacaktır.TSO üyeleriden  sorunlarının çözümüyle ilgili talepleri alıp, dönüşüm programlarına uyguluyoruz dedi.

Dr Cahit Bağcı 
Türkiye'yi dünyanın 10. büyük ekonomisi arasına taşımak için ortaya serdiği yol haritasının, toplumun tüm kesimlerinin katılımı ile gerçekleştirileceğini söyledi. Ak PArti Hükümeti 25 Dönüşüm Programı kapsamında 90 bileşen ve 1300 eylem planı olduğunu söyleyen Bağcı, politika istikrarsızlığı yakıştırmalarını asla kabul etmediklerini, Türkiye'de artık sık sık bakan değişikliklerinin olmadığını, özellikle koalisyon dönemlerinde olduğu gibi bakanların koalisyon ortağı partiler arasında paylaşılmadığını, bu nedenle alınan tüm kararların ortak hedefler doğrultusunda alındığını aktardı.


TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, Milletvekili Cahit Bağcı'ya aktardığı bilgilerden dolayı TSO Meclisi adına teşekkür etti. 

 


www.hitittv.com Çorum Milletvekili Dr Çahit Bağcı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam