BAĞCI’DAN ORTAKÖY’E TAM DESTEK

22 Mayıs 2014 18:11
Videoyu Aç BAĞCI’DAN ORTAKÖY’E TAM DESTEK
A
a

Çorum Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Cahit BAĞCI, 30 Mart Seçimlerinde AK Parti’den Ortaköy Belediye Başkanı Seçilen Taner İsbir ve beraberindeki heyeti TBMM’deki makamında ağırladı. Görüşmeye İlçe Başkan Yardımcısı Osman Kara, Eski Belediye Başkanı Muzaffer Boyalı ve İlçe Yönetiminden İlker Ergin katıldı.

 Bağcı’ya seçim çalışmalarındaki desteklerinden dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirmek üzere geldiklerini ifade eden Ortaköy Belediye Başkanı İspir, Bağcı’nın Ortaköy halkının sorunlarına ve Ortaköy’e yapılan ve yapılması planlanan hizmetlere her zaman duyarlı olduğunu ve yakından takip ettiğini, Bağcı’ya müteşekkir olduklarını; seçim çalışmaları zamanında kendisine sunduğu desteklerden ötürü de ayrıca teşekkürü bir borç bildiğini söyledi.

Bağcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Ortaköy’e her zaman destek olacağını, ilçe halkının sorunlarına çözüm bulmak için her zaman kapısının açık olduğunu belirterek, Belediye Başkanı ve heyetinin taleplerini dinledi ve daha sonra şunları söyledi: “Ortaköy’ün sorunlarını biliyoruz.

Geçmiş yıllarda Hükümetimizin destekleri ile İncesu Kanyonu bölgesi turizme kazandırılmıştır. Yoğun çalışmalarımızla Şapinuva daha fazla tanınır hale gelmiştir. Ortaköy’ün kanalizasyon sorunu çözülmüştür. Hayvancılık Kooperatifi kurularak desteklenmiş ve süt sığırcılığı yapılır hale gelmiştir. Önümüzdeki dönemde Belediye Başkanımız Taner İspir’in Ortaköy’de yaşamı kolaylaştırmak ve halkımıza daha iyi hizmet etmek üzere getireceği projelere tam destek olacağız. Çorum Yolu, Sentetik Çim Saha, Piknik ve Mesire Alanı, Gölet ve Sulama Projesi ve Parklarla ilgili gelişmelerin olacağına herkes şahit olacaktır” dedi
.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam