BAĞCI MANŞETİN MANŞETİNE ÇOK KIZDI

10 Ekim 2014 08:26
Videoyu Aç BAĞCI MANŞETİN MANŞETİNE ÇOK KIZDI
A
a

ÇORUM MİLLETVEKİLİ DR.ÇAHİT BAĞCI O MANŞETE ÇOK KIZDI. ÇORUM’da günlük yayın yapan Manşet Gazetesi’nin Çorum’a gelecek hızlı tren konusunda “Belgesini görelim beyler” haberine AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı’dan tepki geldi…

Gazetenin bugünkü manşetinde “Belgesini görelim beyler” başlığı ile verilen haberde, hızlı tren istasyonunun yolcu indirme bindirme noktasının Çorum’a değil Merzifon’a yapılacağı gündeme getirildi. Başkent kulislerine dayandırılan haberde, hızlı tren projesi ile ilgili yapılan planlamada Çorum’a istasyon yapılmayacağı istasyon için havaalanı bulunan Merzifon’un tercih edileceği ifade edildi. Yine aynı haberde “Hızlı Tren Projesini kamuoyuna zafer havasında sunan siyasilerin projede yer alması planlanan istasyon sayısı ve noktaları hakkında kamuoyunu belgeleri ile birlikte aydınlatması talep ediliyor. Konuyla ilgili değerlendirme yapan bazı uzmanlar Hızlı tren Projesinde adım başına bir istasyon konmasının doğru olmadığını belirterek yapılan ilk planlamada Çorum’a istasyon konması düşünülmüyor” ifadelerine yer verildi.





İŞTE KAPI GİBİ BELGE

Manşet Gazetesi’nin tren konusunda belge istemesine AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Cahit Bağcı’dan tepki geldi. Kişisel paylaşım sitesine 62. hükümetin programını koyan Bağcı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleştirme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün belgesini de takipçileri ile paylaştı.

TREN AK PARTİ’NİN ÇORUM’A MÜHRÜ OLACAK

Kırıkkale-Çorum-Samsun Demiryolu’nun TBMM’den güven oyu alan 62.Hükümet Programında olduğunu hatırlatan Cahit Bağcı, “Bazı beyler demiryolu konusunda bizden belge istemiş. İşte kapı gibi belge… Tren AK Parti’nin Çorum’a mührü olacak inşallah” dedi.





ATILAN MANŞET BU....

Kaynak : corumtime.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam