BAKAN AĞBAL'DAN ÇORUM’A MALİYE KAMPÜSÜ

13 Aralık 2015 12:15
Videoyu Aç BAKAN AĞBAL'DAN  ÇORUM’A MALİYE KAMPÜSÜ
A
a

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çorum’da Vergi Dairesi, Defterdarlık ve Maliye Lojmanlarının bir arada bulunacağı “Maliye Kampüsü”ne sıcak baktıklarını belirterek, önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacaklarını bildirdi…

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Maliye Bakanlığı'na getirilen Çorumlu hemşehrimiz, Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
 
IMG-20151212-WA0000
Ağbal'ı Maliye Bakanı olmasından dolayı kutlayan ve başarı dileklerini ileten Ceylan ve Kurt, Çorum'un sorunlarını ve taleplerini de görüştüler.



Ceylan ve Kurt, Maliye Bakanlığı'ndan Vergi Dairesi, Defterdarlık ve Maliye Lojmanlarının bir arada olacağı "Maliye Kampüsü" talebinde bulundular. Ziyaret sırasında; Çorum merkezde yer alan 13 dönümlük, Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait arazi, yatırım için önerildi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal ise Maliye Kampüsü'nün kurulmasına ve Maliye'ye ait binaların bir arada toplanmasına sıcak baktıklarını ifade ederek, talebi olumlu karşıladı. Bakan Ağbal, kampüsün kurulması için gerekli çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacaklarının da müjdesini verdi.

Bakan Ağbal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ceylan ve Kurt'a teşekkür etti.
Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise Maliye Kampüsü'nün oluşturulması noktasında olaya duyarlı yaklaşan ve gereken desteği sağlayan Bakan Ağbal'a teşekkür ettiler.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam