AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun 8 Ekim’de Çorum’a geleceğini söyledi.AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İskilip, Uğurludağ ve Bayat için 60 yıllık bir hayal olan Tımarlı Barajı’nı gerçekleştireceklerini ve temel atma törenine katılacak.
Çorum Milletvekili TBMM İdrae Amiri Salim Uslu, “60 yıllık bir hayali gerçekleştiriyoruz. Bu hayal Tımarlı Barajı ve Tımarlı Sulaması. Bu hayali gerçekleştirdiğimizde Bayat’ta, İskilip’te ve Uğurludağ’da topraktan bereket fışkıracak. Şantiye kuruldu ve nasip olursa bu Perşembe günü temel atma töreni yapacağız.
Orman ve Su işleri Bakanımızın katılımı ile gerçekleşecek. Bu 3 ilçemizde ürünün su ile buluşması üretimin artmasını ve insanların refahını artırması sağlanacaktır” diye konuştu.
Kaynak : www.hitittv.com