BAKAN GÜRCAN ÇORUM VALİSİ KARA'YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

19 Ekim 2015 20:10
Videoyu Aç BAKAN GÜRCAN ÇORUM VALİSİ KARA'YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İlkadım Kaymakamımız Turan Atlamaz' ın,İlkadım da Evsiz ve Kimsesizlere Yapılan Otel Yardımı ile ilgili basın mensuplarıyla yaptığı röportaj

Posted by İlkadım Kaymakamlığı on 5 Ocak 2016 Salı
A
a

VİDEO HABER İZLE/ TRT Haber :Çorum'da bir kısım açılış ve ziyaretler için Çorum'a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Osmancık programının ardından Çorum'a gelerek, ilk ziyaretini Vali Ahmet Kara'ya gerçekleştirdi.

Video Haber İzle...
AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer ve çok sayıda protokol üyesinin yer aldığı ziyarette, Çorum'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Ahmet Kara, sosyal politikalar konusunda çok ciddi mesafeler alındığını ve yapılan hizmetlerle ilgili mevzuatların yol açıcı olduğunu işaret ederek, "Bir eksiklik varsa, mevzuatta değil, bizdedir." diye konuştu.




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret etti. Sosyal politika alanının dünyada son dönemlerde algılanmaya başladığına işaret eden Bakan Gürcan, "Biz toplum olarak sosyal politikalar kültürünü biliyoruz, zira bu kültür milletimizin öz kültürüdür." dedi.
 
Türk Milleti'nin kültüründe, bugün uygulanan sosyal politikaların var olduğunun altını çizerek konuşan Bakan Ayşen Gürcan, milletin gönlünde olan bu uygulamalara, bürokrasinin de ayak uydurmaya başladığını, Çorum’a katkı verebilecekleri alanlar varsa, bakmaya ve bilgi sahibi olmaya geldiklerini ifade etti.


İlkadım Kaymakamımız Turan Atlamaz' ın,İlkadım da Evsiz ve Kimsesizlere Yapılan Otel Yardımı ile ilgili basın mensuplarıyla yaptığı röportaj

Posted by İlkadım Kaymakamlığı on 5 Ocak 2016 Salı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam