BAŞBAKAN ÇORUM TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR PLAKETİ GÖNDERDİ

19 Kasım 2015 15:15
Videoyu Aç BAŞBAKAN ÇORUM TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR PLAKETİ GÖNDERDİ
A
a

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, parti teşkilatlarına teşekkür plaketi gönderdi.AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu’nun haftalık olağan toplantısı, Av. Yaşar Anaç başkanlığında yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu da katıldı. İl Başkan Yardımcıları Mesut Ceylan, Mahmut Öztemiz, Adem Candan ve İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanı Nurettin Karaca’nın da eşlik ettiği toplantıda Bekiroğlu, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Çorum Teşkilatları adına vermiş olduğu plaketi merkez ilçe teşkilatı adına Başkan Yaşar Anaç’a verdi.

Tören sırasında konuşan İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, 1 Kasım seçimleri nedeniyle görev alan gerek gönüllü, gerekse parti yönetim kurulu üyeleri ve tüm teşkilat mensuplarına verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.

Ülkenin geleceği açısından son derece önemli olan seçimlerde parti teşkilatlarının da gece gündüz demeden düzenledikleri ev, kahvehane, salon toplantıları, köy ziyaretleri ile elde edilen zaferde önemli katkılarının bulunduğunu hatırlatan İl Başkanı Bekiroğlu, yapılan hummalı çalışmalarının meyvesinin birinci parti çıkarak ve tek başına iktidar olunarak alındığını dile getirdi. Girdikleri her seçimle milletle kurdukları iletişim ile başarıyla çıkmalarının ihlaslı ve samimi bir şekilde çalışmalarından kaynaklandığını dile getirdi.

Çorum Ak Parti İl Başkanı  Rumi Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan İl Başkanları toplantısında Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından teşkilatlar adına kendisine teşekkür plaketi verildiğini hatırlattı. İl Başkanı Bekiroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu’nun verdiği Tebrik ve Teşekkür Belgesini Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç’a takdim etti.

Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç da, bu belgeyi almaktan onur ve kıvanç duyduğunu belirterek, yapılan her güzel ve onurlu çalışmaların AK Kadroların eseri olduğunu söyledi. Anaç, İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ile beraber bu kutsal davaya hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda gündemde yer alan konular görüşülerek, değerlendirilmelerde bulunuldu.

10

11

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam