Başbakan Davutoğlu Çorum Merkez ilçe kongresine Geliyor

1 Kasım 2014 12:49
Videoyu Aç Başbakan Davutoğlu Çorum Merkez ilçe kongresine Geliyor
A
a

Edindiğimiz bilgiye göre Ak Parti'nin Çorum Merkez İlçe Kongresine geleceği belirtildi. Ak Parti'nin Kasım ve Aralık aylarında belde ve ilçe kongrelerini yapacağı, son olarak ta Aralık'ta ilçe kongresinin yapılacağı belirtildi.İl kongresi Ocak -Şubat ayı gibi düşünülüyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği toplantıda açılış konuşmasını yaptı. Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifa etmesine yorum yapan Davutoğlu, Tarhan'ın istifa mektubunu okudu ve "Altına imzamı atıyorum" dedi.



Ankara'da oturup bu işlere bakalım' diyebilirmiyim. Talimat verdim. Bütün kongrelere, seçim mitinglerine ben ve arkadaşlarım katılacağız. Her hafta 3-4 kongreye katılacağız. Tereddüt etmek bizim kitabımızda yazmaz. Gitmeyeceğimiz şehir, görmeyeceğimiz mahalle kalmayacak. CHP yönetimin iktidar umudu bulunmayan bir partidir. O da doğru. İktidar hedefi olması için bir vizyonun olması lazım. Onlarda iktidar umudu bile yok. Biz ise iktidarın tüm ahlaki sorumluluğunu omzumuz da taşıyoruz dedi.


Edindiğimiz bilgiler ışığında Çorum Ak Parti Teşkilatı Türkiye Genelindeki  Sorunlu Teşkilat arasında gösteriliyor.Bunun en büyük örneği 30 Mart 2014 de yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Aday  gösterme sürecinde yaşanan olaylar  .Mahalli idareler seçimin den bu yana değişen bir şey yok .Sorunlar büyüyerek devam ediyor.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam