BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'DAN ÇORUMLU ÇİFTÇİYE MÜJDE

18 Ocak 2015 21:09
Videoyu Aç BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'DAN  ÇORUMLU ÇİFTÇİYE MÜJDE
A
a

ÇORUMLU ÇİFTÇİYE MÜJDE PİRİNCİN KDV%8'den %1'e İNİYOR Başbakan Davutoğlu Son olarak en önemli müjdeyi veriyorum. Pirincin KDV oranını yüzde 8'den yüzde 1'e indiriyoruz.

Başbakan Davutoğlu  Son olarak en önemli müjdeyi veriyorum. Önümüzdeki Bakanlar Kurulu'na götüreceğiz. Pirincin KDV oranını yüzde 8'den yüzde 1'e indiriyoruz dedi.

 .Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Tekirdağ İl Kongresi'nde çiftçiye önemli müjdeler verdi. Çiftçilere desteğin yüzde 50 artırılacağını açıklayan Davutoğlu, Trakya'da GAP benzeri bir proje yapılacağını söyledi. Davutoğlu, Mazot desteğini yüzde 5 artırdıklarını açıklarken, pirincin KDV oranını yüzde 8'den yüzde 1'e düşürdüklerini belirtti.

DAVUTOĞLU'NDAN ÜST ÜSTE MÜJDELER

İşte Davutoğlu'nun çiftçiye verdiği müjdeler:

- Çiftçilerimize desteği yüzde 50 artırıyoruz. Şimdi Tekirdağ'da TRAGEV gelişim projesi başlatıyoruz. GAP benzeri projeyi gündeme alıyoruz. Sadece Türkiye değil bütün Avrupa'nın en bereketli tarım halkası haline getireceğiz.

-Soya, Kanolada dönüm başına ilave desteğini 15 TL'ye yükseltiyoruz. Mazot desteği de yüzde 5 artacak. 10 milyar TL yatırım yapılacak.

- Naipköy Barajı'nı bu sene sonunda tamamlayacağız.

- Trakya'yı yeşilin ve bereketin merkezi yapacağız.

- Trakya'da 8,5 milyon adet fidan diktik. 8-10 ağacın taşınması sebebiyle Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyenler gelsin burayı seyretsinler.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam