Başkan Bekiroğlu Adnan Menderes’in ölüm Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı

18 Eylül 2015 14:39
Videoyu Aç Başkan Bekiroğlu Adnan Menderes’in ölüm Yıl dönümü nedeniyle  mesaj yayımladı
A
a

Çorum Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu , bugün 54. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.Bekiroğlu 'Adnan Menderes, Türkiye’nin demokrasi tarihine damgasını vurdu'.Türk siyaset ve demokrasi tarihinin en önemli isimlerinden Adnan Menderes’in, demokrasi tarihine kara leke olarak da geçen idamının bugün 54. yıl dönümü...

 Adnan Menderes’in Türkiye’nin demokratikleşmesine, kalkınmasına ve ilerlemesine eşsiz katkılar sağladığını belirterek, “Türkiye’nin demokrasi tarihine damgasını vuran değerli siyasetçi Adnan Menderes, inanıyorum ki, Cumhuriyetimize, demokrasimize, ülkemize ve milletimize yaptığı hizmetler dolayısıyla asla unutulmayacak” dedi.

İl Başkanı  av.Rumi Bekiroğlu, Adnan Menderes’in ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladığı mesajında .Milletin gönlünde müstesna bir yer edinmiş olan Adnan Menderes’in Türkiye’nin demokratikleşmesine, kalkınma ve ilerlemesine eşsiz katkılar sağladığını ifade eden Bekiroğlu, mesajında şunları kaydetti:“Türkiye’nin demokrasi tarihine damgasını vuran değerli siyasetçi Adnan Menderes, inanıyorum ki, Cumhuriyetimize, demokrasimize, ülkemize ve milletimize yaptığı hizmetler dolayısıyla asla unutulmayacak, aziz milletimiz nezdinde her zaman bir halk kahramanı olarak anılacaktır. Merhum Adnan Menderes’i vefat yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyor, sevenlerine ve ailesine iyi dileklerimi sunuyorum.” 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam