BAŞKAN BEKİROĞLU KADİR GECESİ MESAJI YAYIMLADI

11 Temmuz 2015 16:42
Videoyu Aç BAŞKAN BEKİROĞLU KADİR GECESİ MESAJI YAYIMLADI
A
a

Çorum AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Kadir Gecesi sebebiyle bir açıklama yaptı. Bekiroğlu açıklamasında, Mübarek Ramazan’ı şerifi uğurlamaya hazırlanırken Kadir Gecesi’ni karşılamanın, Kadir Gecesine erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşamaktayız.

Fert ve toplum hayatına rehber olması için gönderilen Kur-an ’ın bu gece indirilmeye başlanmış olması Kadir Gecesini diğer bütün gün ve gecelerden ayıran, üstün kılan en önemli özelliktir.


Kur-an’ı Kerim de methedilen gecedir. Bin aydan daha hayırlı olduğu açıkça bildirilen bu gece bizim için Allah’ın büyük bir lütfudur. Hiç şüphesiz ki bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi biçimde yararlanmalıyız. Bu gecenin hatırına bir hayır yarışı içine girerek yoksullara, mağdurlara, mazlumlara, ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmalı, dayanışma içine girmeliyiz. Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını hepimize mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle dünyadaki kargaşanın son bulması, karışıklıkların bir an önce giderilmesi arzusuyla hemşehrilerimizin milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığa barış ve hayırlar getirmesini diliyorum.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam