BAŞKAN KÜLCÜ CANLI YAYINDA HASBİHAL RAMAZANDA

16 Temmuz 2014 11:37
Videoyu Aç BAŞKAN KÜLCÜ  CANLI YAYINDA HASBİHAL RAMAZANDA
A
a

BU GÜN HASBİHAL RAMAZAN PROGRAMI G.BEY MAHALLESİ RÜSTEM EREN PARKINDAN KANAL19 ve www.hitittv.com SAAT18:00 CANLI YAYIN Elvan Şimşek'in hazırlayıp sunduğu programın konuğu Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü G.bey mahallesinde toplu iftar yemeğinden canlı görüntülerle ekranlarınızda.

Gülabibey’de 5.000 kişi Belediye’nin iftarında buluştu

 

Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarlarının üçüncüsü Gülabibey’de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Rüstem Eren Parkı’ndaki mahalle iftarında 5.000’den fazla Gülabibeyli aynı sofrayı paylaştı.

 

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir, Belediye Meclis üyeleri İsmail Akgöz, Gadanfer Öztürk, Şükrü Gayı, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, AK Parti Merkez İlçe yöneticileri ve mahalle teşkilatının katıldığı iftar yemeği oldukça coşkulu geçti.

 

İftar alanına gelişinde çocuk, yaşlı ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Rüstem Eren Parkı’nın tamamında kurulan iftar masalarını tek tek gezdi. Özellikle çocukların fotoğraf çekinme isteklerinin tamamın yerine getiren Külcü, Gülabibeyli vatandaşlarla bol bol sohbet etme imkanı buldu.

 

Gülabibey’deki mahalle iftarında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun birer konuşma yaptı. İftar programı çocuklara yönelik düzenlenen animasyon gösterisinin ardından sona erdi.

 

İftar programında Grup Çağrı da iftar yemeğine katılanlara ilahi ziyafeti sundu.

 

10 Ağustos’ta Çankaya “Milletin Çankaya’sı” olacak

Başbakanımız, milletin sesi olarak bir ilki gerçekleştirecek

 

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gülabibey Mahallesi’nde düzenlenen geleneksel mahalle iftarında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi. Türkiye Cumhuriyeti’nin bu zamana kadar 11 kez Cumhurbaşkanı seçtiğini ancak bu zamana kadar hiç kimsenin Cumhurbaşkanının kim olacağı ile ilgili hiçbir şey sormadığını söyleyen Külcü, “Birileri bu zamana kadar karanlık odalarda adaylarını belirlediler. Seçtirebilirdilerse TBMM’ye seçtirdiler. Seçtiremedilerse asker geldi TBMM’nin etrafını sardı. Bizim istediğimiz adayı seçmezseniz o koltuğa gelir biz otururuz dediler. Geldiler ve oturdular. Yıllarca maalesef Türkiye böyle yönetildi. Artık 10 Ağustos’ta bu duruma dur denenin zamanı geldi.” dedi.

 

Türk halkının ilk kez bir Cumhurbaşkanını doğrudan kendisinin seçeceğini dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 10 Ağustos’ta Çankaya’nın “Milletin Çankayası” olacağını ifade etti. Türk halkının 8 kez kendisini yönetme emanetini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğini, 10 Ağustos’ta da bu milletin adayına yani Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a emaneti teslim edeceğini vurgulayan Külcü, “10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı ile vatandaşımız arasındaki bütün o bürokratik ve siyasi kademeler, prosedürler kalkacak ve Çankaya Köşkü artık milletin nabzının attığı bir mekan olacak. Böylesine önemli, tarihi bir yarışta öne çıkan ve bugüne kadar girdiği bütün seçimleri kazanan bir demokrasi şövalyesi olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletin sesi olarak inşallah bir ilki gerçekleştirecektir. Milletin oyunu bugüne kadar hiç heba etmeyen Başbakanımız, daha güçlü bir destekle, tarihi bir farkla devletin başına geçecek ve Çankaya’yı değişimin odak noktası

haline dönüştürecektir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, sizlerin güçlü desteğiyle, milletin seçtiği ilk cumhurbaşkanı olarak Türk tarihindeki yerini alacaktır.” dedi.

 

 

İftar sofralarından yayılan rahmete hep birlikte şehadet ediyoruz

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mahalle sofralarında hep birlikte iftar etmenin, oruç açmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını ve bunun için de Allah’a hamd ettiklerini söyledi. Mahalle iftarlarında gördükleri sevinci, yüzlere, kalplere yansıyan Ramazanın, orucun sevincini Gülabibey olarak, Çorum olarak paylaştıklarını kaydetti.

 

“Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz mahalle iftarlarımızın, Çorum’a indirdiği bereketi hizmet olarak sizlere yansıtmanın derdiyle bu yıl da sofranıza misafir olduk. Soframıza misafir oldunuz. İftar çadırımızda, mahalle iftarlarımızda, kardeşlik iftarımızda bu yıl 20 binden fazla kardeşimizle birlikte Peygamberimizin buyurduğu o iftarı açarken ki mutluğu yaşıyoruz, yaşamaya devam edeceğiz. Gelecek yıl Allah nasip ederse yine aynı şekilde bu sofradan Çorum’umuza yayılan rahmete şahit oluruz.” diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,

Ramazan ayının, orucun insanların üstüne sinen merhametini, şefkatini ve bereketini bütün aylara yaymanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

 

 

Gülabibey Mahallesi, hizmetlerimizi görüyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gülabibey Mahallemizin ihtiyacı olan temel sorunları çözdüklerini, altyapı, üst yapı ve yeşil alan gibi temel ihtiyaçların giderilmesinden sonra insanlarımızın sosyal hayatında gereksinim duyduğu hizmetleri karşıladıklarını söyledi.

 

Gülabibey Mahallesi’nin her seçimde AK Parti’ye en yüksek oy oranı ile destek verdiğini, 29 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde de % 75’ten fazla oy oranı ile kendilerine destek olduğunu ifade eden Başkan Külcü, “Her mahallemizde yapacağımız kreş, mahalle mescitleri, spor merkezleri ile mahallemiz daha da gelişecek. Gülabibey mahallesi sakinlerimize hem hizmetlerimizin takdirinde gösterdiği kadirşinaslıktan dolayı hem de bizlere vermiş oldukları güçlü desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Köse: Yeni Türkiye’nin kapıları 10 Ağustos’ta sonuna kadar açılacak

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Çorum Belediyesi tarafından Gülabibey Mahallesi’nde düzenlenen mahalle iftarında yaptığı konuşmada Ramazan ayında dayanışmanın en güzel örneğini mahalle sofralarında gördüklerini söyledi.

 

Türkiye’nin dünyada sayılı ülkeler arasında yer aldığını, bölgesinde sözü geçen bir ülke haline geldiğini, bunun da Türk milletinin birliği, beraberliği ve kardeşliği sayesinde olduğunu dile getiren Mustafa Köse, “Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a 12 yıldır destek veriyorsunuz. Liderimiz, halkın adamı, halkın adayı sizden aldığı emanete sahip çıkarak Türkiye’yi bu güçlü konumuna getirmiştir. Yeniden büyük Türkiye sevdasını yaşayan sizlerle yeni Türkiye’nin kapıları inşallah 10 Ağustos’ta sonuna kadar açılacak. 10 Ağustos’a Gülabibey’den Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek istiyoruz. Sizler 12 yıl süresince Tayyip Erdoğan ‘ı hiç yalnız bırakmadınız. İnşallah bundan sonraki süreçte de bırakmayacaksınız.” dedi.

Hikmet Durgun: Mahallemize yapılan hizmetler için müteşekkiriz

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, 2009 yılından beri Belediye tarafından Gülabibey Mahallesi’ne çok önemli hizmetler yapıldığını belirterek “Mahallemize yapılan çalışmalar için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisine müteşekkiriz” diye konuştu.

 

Çocuklar, Kavuklu ile Pişekâr gösterisini ilgiyle izledi

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarında çocuklar da unutulmuyor. İftar öncesi ve sonrası çocuklar için çeşitli eğlenceler düzenleniyor. Gülabibey Mahallesi iftar yemeğine katılan çocuklar da gönüllerince eğlendi. Özellikle Kavuklu ile Pişekar gösterisini dikkatle izleyen çocuklar, tiplemeleri canlandıran animatörlerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Gülabibey Yardımlaşma Derneği’nden Başkan Külcü’ye plaket

Gülabibey Yardımlaşma Derneği üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye, Gülabibey Mahallesi’ne yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.



Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam