BAŞKAN KÜLCÜ, İFTAR SOFRASINDA

26 Haziran 2015 12:36
Videoyu Aç BAŞKAN KÜLCÜ, İFTAR SOFRASINDA
A
a

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Umre dönüşünde, ara ara vatandaşların evlerine iftara katılmaya devam ediyor. Ak Parti iktidarının en güzel yaptığı örneklerden biri olarak gösterilen ev ziyaretleri, gelenek haline gelirken Başkan Külcü’de yıllardır bu geleneği sürdürüyor.

Son günlerde Mimarlar Odası tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyanet İşleri Başkanı’nında bulunduğu iftara milyon liralık iftar yemeği olarak servis etmesi ve Erdoğan’ın kalem kalem açıkladığı iftar yemeğini akla getirdi.


Başkan Külcü Belediye Basın Birimi tarafından servis edilmeyen bu tür ziyaretleri Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, sosyal paylaşım sitesinde fotoğraflı yayınladı.


Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’in o açıklaması “İçinde Bulunduğumuz ve huzurunu hissettiğimiz Ramazan Ay’ı münasebetiyle Çorum Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü beyefendi ile vatandaşımızın evinde iftara katıldık.Evinin kapısını bize açan ve Güzel bir iftar Sofrası ile bizi karşılayan ev sahibimize ve mümkün mertebe böyle iftar sofralarına Katılan,halk ile bütünleşmemizi sağlayan ve vatandaşlarına her zaman önem veren Belediye Başkanı’mız Muzaffer Külcü beye teşekkür ederiz.Siz değerli mahalle sakinlerine de hayırlı Ramazan’lar dilerim.” dedi.

 

hanediozdemir

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam