BEKİR ÇETİN'DEN AK PARTİ AÇIKLAMASI

2 Nisan 2015 18:40
Videoyu Aç BEKİR ÇETİN'DEN AK PARTİ AÇIKLAMASI
Euro 2024 en iyi ilk 11'de İki Türk oyuncu yer aldı
A
a

Ak Parti ve Mhp arasında kavga büyüyor. Mhp’de n son dakika çok sert açıklama geldi…Akp il başkanı dün yaptığı açıklamada Mecitözü Gençlik kolları başkanının MHP’ye geçeceği haberlerini yalanlamış, bugün ise dün bizzat kendisinin yaptığı açıklamayı kendi içerisinde dahi çelişen bir açıklama ile yalanlayarak Akp siyasetine yakışır bir il başkanı olduğunu bir kez daha ispatlamışt

Sayın Akp il başkanının gençlerin partimize katılmamaları için ne cümleler sarf ettiğini çok iyi biliyoruz. Bütün hemşerilerimiz de zaten bu durumu tahmin edebilmektedir


Akp il başkanı bizlerin öncelikle Sungurlu Belediyesinde gerçekleşen üzüntü verici olayın hesabını vermemiz gerektiğini söylediğini de bugün basınımız kanalıyla öğrenmiş bulunmaktayız.

Vefat etmiş bulunan bir insanın ölümünden siyasi rant devşirmeye çalışmakta tam olarak Akp’nin siyasi meşrebine uygun bir hareket olmuştur.

Söz konusu olayda zaten şu anda adli makamlara intikal etmiştir ve Türk yargısı sorumlu her kimse hükmünü verecektir.


Sayın Akp il başkanı hesap sormaya bu kadar meraklı ise evvela başbakan yardımcısı Bülent Arınç’ın tabiri ile “Ankara’yı parsel parsel satan” belediye başkanlarından, Peygamber Efendimiz(s.a.v.)’i hata yapmakla suçlayıp kendilerinin aynı hatayı yapmadıklarını söyleyen bakanlarından, mevcut cumhurbaşkanını Allah’ın bütün sıfatlarını üzerinde toplamış bir lider olarak tanımlayan milletvekilinden, başbakanımızın sünnetidir diyerek kendi liderini Peygamber Efendimiz(s.a.v.)’e benzeten bakan yardımcılarından, kolunda 700.000 TL’lik saatler taşıyan bakanlarından, evinde bulunan paralarını bir türlü sıfırlamayı başaramayan bakan çocuklarından, kutsal kitabımızın ayetleri ile dalga geçen, yaptıkları iddia edilen yolsuzlardan aklanmaları için Yüce Divan’a göndermeyi cesaret edemedikleri bakanlarından hesap sormakla bu işe başlayabilir.

Ancak bu cesareti kendisinde göremeyen AKP’ye Türk milleti 7 Haziran günü gerekli hesabı sandıkta soracak ve ülkemizin 8 Haziran sabahında uyanacağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında hakkı yenen her bir vatanadışımız için sorumlulardan Türk adaleti önünde hesap sorulacaktır.

Saygılarımla

Euro 2024 en iyi ilk 11'de İki Türk oyuncu yer aldı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam