Bekir Çetin MHP İl başakanlığına aday

12 Ocak 2015 16:31
Videoyu Aç Bekir Çetin MHP İl başakanlığına aday
A
a

Başkanı Bekir Çetin, 25 Ocak’ta gerçekleştirilecek MHP İl Kongresi’nde il başkanı olarak aday olduğunu açıkladı. Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan ve partililerin de katıldığı basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde de bulundu

Hepimizin malumu olduğu üzere bugün ülkemiz, milletimiz ve devletimiz büyük bir fetret devri yaşamaktadır.
 
12 yıldır Türk milleti tarafından devleti yönetmekle memur edilenler bugün ülkemizi hem iç politikada hem dış politikada büyük bir acziyetin esiri haline getirmişlerdir.
 
Devleti ve milleti yüceltmekle memur olanlarne yazık ki sadece kendi mal varlıklarını yüceltmeyi kendilerine bir görev bir misyon kabul etmişlerdir.
 
Popülist yaklaşımlar, günübirlik ve gelişigüzel hevesler, aldatma ve kandırmaya dayalı çarpıklıklar ile devletin idare edilemeyeceği açıktır.
 
Kurulduğu günden bugüne kadar sadece Türk milletini esas alan, Türk milleti için çalışan biz ülkücü hareketin mensupları her dönem olduğu gibi şimdi de sorumluluğumuzun ne denli benzersiz ve büyük olduğunun farkındayız.
 
Biz Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak ülkeyi kaosa sürükleyen, terör örgütü elebaşını bir umut olarak gösteren, 13 yıldır ülkeyi büyük bir uçurumun eşiğine getiren mevcut iktidara dur diyebilecek tek partinin, ülke ve vatan sevdasını her şeyin üzerinde tutan MilliyetçiHareket Partisi olduğuna inancımız tamdır.
 
Mensubiyet şuuru ile bağlandığımız aziz Türk milletinin refahı ve mutluluğu için son nefesimize kadar sürecek olan mücadelemizde asla yılgınlığa, ümitsizliğe yer yoktur.
 
İnanıyoruz ki büyük Türk milleti bu kara günlere son verecek olan iradeyi ilk seçimlerde gösterecek ve AKP iktidarına artık dur diyecektir.
 
Değerli dava arkadaşlarım,
 
21 Aralıkta gerçekleştirmiş olduğumuz merkez ilçe kongremiz ile başlayan kongre sürecimizde ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunuyoruz.
 
Şimdi önümüzde 25 Ocak’ta gerçekleştirilecek il kongremiz bulunmaktadır.
 
Gözümüzü açtığımız ilk andan itibaren mensubu olarak bulunduğumuz milliyetçi-ülkücü hareketin hemen her kademesinde onur duyarak bize verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye gayret ettik.
 
Çok şükür, dünden bugüne siyasi hayatımızda hiçbir kırıklık bulunmamaktadır.
 
ÜLKÜCÜ HAREKETİ ÇORUM’DA TEKRAR ESKİ ŞANLI GÜNLERİNE KAVUŞTURMAK İÇİN; GENÇLİĞİMİZİN VERDİĞİ DİNAMİZM VE ARKAMIZA ALMIŞ OLDUĞUMUZ 40 YILLIK ÜLKÜCÜ TECRÜBE İLE 25 OCAK’TA GERÇEKLEŞECEK OLAN İL KONGREMİZDE İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM.
 
Merkez ilçe başkanı olarak göreve geldiğimiz gün, başlayan hareketimizin bir gönül seferberliği hareketi olduğunu söylemiştik.
 
Bugün talip olduğumuz görevi Allah nasip ettiği takdirde bu harekete devam edeceğimizi özellikle belirtmek istiyorum.
 
Aslolanın gönülleri kazanmak olduğuna inanıyoruz.
 
Her bir ilçemizde adım atmadığımız sokak, derdini dinlemediğimiz tek bir vatandaşımızı dahi bırakmamak arzusundayız.
 
Zira biz Türk milliyetçileri başka ideolojik hareketler gibi çözümün başka yerlerden değil yine sadece Türk milletinden geleceğini biliyoruz.
 
Değerli dava arkadaşlarım,
 
Sayın basın mensupları,
 
İlçe kongrelerimizde birlik ve beraberlik içerinde başlayan kongre sürecimiz il kongresinde de aynı şekilde devam edeceğinden kimsenin kuşkusu olmamalıdır.
 
25 Ocak’taki kongrede kaybeden hiçbir aday olmayacak, kazanan ise hareketimiz ve milletimiz olacaktır. Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi;
 
“Milliyetçi Hareket Partisi yegâne çare ve umut kapısıdır.
 
MHP’nin kazanması milletin kazanmasıdır.
 
MHP’nin kazanması Türklüğün ve İslam’ın öne çıkmasıdır.
 
MHP’nin kazanması dirliğin, refahın, esenliğin söz sahibi olmasıdır.”
 
Bu nedenle kongre sonucunda kim seçilirse seçilsin hepimiz önümüzdeki seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar yürüyüşünde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz.
 
Kongrede aday olarak bayrak yarışı mücadelesi vereceğim bütün dava arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.
 
Bütün bu düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyor, gerçekleştirilecek olan ve milliyetçi ülkücü hareketi iktidara taşıyacak olan kadroların seçileceği kongremizin hayırlara vesile olmasını, partimiz, milletimiz, devletimiz, demokrasimiz ve geleceğimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam