BEKİROĞLU ; "İftira atanları Çorum iyi biliyor"

17 Ağustos 2015 09:55
Videoyu Aç BEKİROĞLU ; "İftira atanları Çorum iyi biliyor"
A
a

GAZETE KÖŞELERİNDEN İFTİRA KAMPANYASI AK Parti İl Başkanı Avukat Rumi Bekiroğlu, gazete köşelerinden AK Parti ve şahsına savaş açanları Çorum’un iyi bildiğini hatırlatarak, milletin de her şeyi gördüğünü vurguladı…

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, birilerinin gazete köşelerinden ve manşetlerinden iftira kampanyası yürüttüğünü belirterek, “Ancak unuttukları bir şey var, necip milletimiz bizlerin her zaman yanında olup doğruları görmektedir” dedi.
 
Bekiroğlu, AK Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Bekiroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Kargı İlçe Koordinatörü Adnan Armağan, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şerafettin Küçükdingil, İlçe Kadın Kolları Yönetim kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili hazır bulundu.
 
GAZETE KÖŞELERİNDEN İFTİRA KAMPANYASI
 
Danışma Meclisi’nin açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, gündeme yönelik çeşitli değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Çorum İl Teşkilatı olarak oylarını yükseltmek için var güçleri ile çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Bekiroğlu, “AK Parti inandığı yolda yürümeye devam ediyor. Bu inancımız halkımıza hizmet etme inancıdır. 
 
Halka hizmet, Hak’ka hizmet düsturunu her zaman kalbimizde taşıyoruz. Halkımıza güvencimiz sonsuzdur. Birileri köşelerden ya da manşetlerden yazabilir, iftira atabilir. Yalnız necip milletimiz bizlerin her zaman yanında olup doğruları görmektedir. Bu kutlu yolda milletimiz bizlerin yanında olacaktır” dedi.
 
MİLLETLE İÇ İÇE OLMAMIZI ELEŞTİRİYORLAR
 
Konuşmasında, Çorum merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerde AK Parti olarak her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını hatırlatan Rumi Bekiroğlu, bazı basın yayın organlarında AK Parti’nin milletle kucaklaşmasının rahatsızlık yarattığını “üzülerek” gördüklerini kaydetti. AK Parti Çorum İl Teşkilatı olarak vatandaşlarla sürekli bir araya geldiklerini, insanları düğün gibi mutlu günlerinde, cenaze gibi acı zamanlarında yalnız bırakmadıklarını ifade eden Bekiroğlu, milletle iç içe olarak kaynaşmalarının bir takım çevrelerde rahatsızlık yarattığını vurguladı.
 
ÇORUM’UN HER KARIŞINDA AK PARTİ MÜHRÜ 
 
Siyasi çalışmaların gerek sosyal medyada, gerek görsel ve yazılı basında yer aldığını kaydeden Bekiroğlu, Çorum’un her karış toprağında AK Parti’nin imzası ve mührü olduğunun görüldüğünü belirtti. Bekiroğlu, “Bu çalışmalar milletimizin yaşam kalitesini yükseltmek için partimizin nezih çalışmalarıdır” ifadelerini kullandı.



.

      ÇORUM AK PARTİ  TEŞKİLATLARI İNANDIĞI YOLDA KADROLARIYLA BİRLİKTE YOLA  DEVAM EDİYOR

IMG_0001
























Çorum AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu Başkanlığında, Kargı İlçe Danışma Meclis İlçe Koordinatörü Adnan Armağan, İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, İlçe Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şerafettin Küçükdingil, İlçe Kadın Kolları, Yönetim kurulu üyeleri  ve teşkilatın katılımıyla Kargı Danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Çorum AK Part, İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu konuşmasında; “ Biz AK Parti’nin oylarını yükseltmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti inandığı yolda devam ediyor. Bu inancımız halkımıza hizmet etme inancıdır. Halka hizmet, Hak’ka hizmet düsturunu her zaman kalbimizde taşıyoruz. Halkımıza güvencimiz sonsuzdur. Birileri köşelerden yada manşetlerden yazabilir, iftira atabilir. Yalnız necip milletimiz bizlerin her zaman yanında olup doğruları görmektedir.

Bu kutlu yolda milletimiz bizlerin yanında olacaktır. Siyasi çalışmalarımız gerek sosyal medya da gerek görsel ve yazılı basında görüldüğü üzere Çorum’un her karış toprağında AK Parti’nin imzası olduğu görülmektedir. Bu çalışmalar milletimizin yaşam kalitesini yükseltmek için partimizin nezih çalışmalarıdır.” dedi

IMG_0020

IMG_0014

IMG_0033

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam