Bekiroğlu, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Katıldı

11 Haziran 2015 15:32
Videoyu Aç  Bekiroğlu, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Katıldı
A
a

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılan milletvekilliği genel seçimlerinin ardından partinin yetkili organları ve teşkilatlarına yönelik görüşmelerde bulunan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, parti genel merkezinde il başkanlarıyla bir araya geldi.

İl Sınav Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, üniversite sınavlarının öğrenciler için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek sınav günleri Çorum Belediyesi olarak tam altyapı çalışmalarında gerekli önemleri alacaklarını vurguladı. “Üniversite sınavına giren her öğrenciyi kendi evladımız gibi görüyoruz. Onların başarısı bizleri mutlu edecektir.

Tüm öğrencilerimizin başarısı için, sınav güvenliği için her türlü tedbiri alacağız. Çalışmalarımızı o gün için durduracağız.” diye konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Belediyemiz özellikle bu dönemde yoğun olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Büyük iş makineleriyle gerçekleşen bu çalışmalara sınava giren öğrencilerimizin gürültüden dikkatleri dağılmasın diye ara vereceğiz. Zabıtamız seyyar satıcıların sınav yerlerine yaklaşmalarına ve yüksek sesle satış yapmalarına kesinlikle izin vermeyecek. Sınav yerlerinde su kesintisi olmaması için ekiplerimiz hazır bulunacak. Olası bir arızaya anında müdahale edecek.” diye konuştu.

Toplu ulaşım araçlarını kullanarak sınava girecekleri okullara gidecek öğrenciler için halk otobüslerinin ulaşımı aksatmaması için de gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden Zeki Gül, “LYS sınavına giren tüm yavrularımıza başarılar diliyorum. Allah, emeklerini zayi etmesin. Tüm vatandaşlarımızdan da sınav günü yavrularımızın dikkatini dağıtacak, onların emeklerini zayi edecek davranışlardan kaçınmalarını diliyorum.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam