BEKİROĞLU "MİLLETİN HİZMETKÂRI OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

14 Ağustos 2015 15:10
Videoyu Aç BEKİROĞLU "MİLLETİN HİZMETKÂRI OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti’nin milletin hizmetkarı olmayı sürdüreceğini vurguladı… AK Parti’nin 14. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Bekiroğlu, “14 Ağustos 2001 tarihinde tabelalarını asan Ak Parti ülkesinin büyük ideallerini bir an olsun unutmayan bütün Türkiye’yi kucaklayan bir partidir. AK Parti bu milletin ta kendisidir” dedi.

Bekiroğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “14 Ağustos 2001 tarihinde kurulduğu günden itibaren ülkemizi büyük bir başarı ile yöneten ve gücünü milletten alan partimizin 14.kuruluş yıl dönümüne girmenin mutluluğunu ve onurunu yaşamaktayız. Milli iradenin tek belirleyici güç olduğunu kabul eden Türk milletinin devletiyle, ülkesiyle bölünmez bütün olduğunu savunan insan merkezli siyaset yapma ilkesine sahip Adalet ve Kalkınma Partisi 14 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde kuruldu.

Ülke sevdalılarının kurduğu ak parti millete efendilik için değil millete hizmetkar olmak için yola çıkmıştır.

14 Ağustos 2001 tarihinde tabelalarını asan Ak Parti ülkesinin büyük ideallerini bir an olsun unutmayan bütün Türkiye’yi kucaklayan bir partidir.

AK Parti bu milletin ta kendisidir. Kuruluşundan bu yana gelişimin tüm hızı ile yaşanmasında ve Türkiye’nin lider ülkeler arasında yerini almasında önemli bir rolü olan Ak Parti kuruluşu ile ülkenin selameti için ne kadar önemli bir iş yaptığını göstermiştir. Milletin sandığa yansıyan iradesiyle 14 yıldır ilkelerinden ve hedeflerinden taviz vermeden iktidar görevini yürüten Ak Parti ilkeli, dürüst politika anlayışı ile toplumsal mutabakata verdiği önemle halkımızın teveccühüne mazhar olmuş olup, tarihi başarılara imza atmıştır.Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan ak kadroların maruz kaldığı her türlü engellemelere rağmen ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmıştır. Ak Parti iç politikadan, dış politikaya, eğitimden sağlığa, demokrasiden, insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde bir çok ilke imza atmayı başarmış bir partidir. Ak Parti milletin hizmetkarı olmayı sürdürecektir. Tek gayemiz halkımızın bize olan inancını teveccühünü yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek hedeflerimizi gerçekleştirerek ülkemizin ve milletimizin huzurunu refahını kalıcı kılmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 14. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam