BEKİROĞLU’NDAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

18 Mayıs 2015 17:41
Videoyu Aç BEKİROĞLU’NDAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI
www.hitittv.com
A
a

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla birlikte aziz milletin umutları canlanmış ve kendi kaderini yeniden tayin edeceği İstiklal Mücadelesini başlatmıştır. Vatanın işgalden kurtarılması için azimli ve kararlı bir şekilde mücadeleye girilmiştir.

Atatürk’ün İstiklal Mücadelemizin meşalesini tutuşturmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs Günü, milli hafızamız için çok önemli bir gündür. İstiklal Mücadelesi adıyla başlatılan bu girişim büyük bir zaferle taçlandırılarak kesin zafer neticesinde büyük Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılmıştır. Bu bakımdan 19 Mayıs bir milat olmuştur. İstiklal Mücadelemizin sembol günü olan bu günün gençliğimize armağan edilmesi son derece anlamlıdır. Bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin İstikbali, İstiklal şuuruyla yetişen gençlerimize emanettir.

Ülkemiz genç ve dinamik nüfusuyla Cumhuriyetimizin 100.yılında bir çok hayalini, bir çok hedefini gerçeğe dönüştürerek büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum. Ülkemizin en büyük serveti gençlerimizdir. Bu nedenledir ki hükümetimiz genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, dünya ile rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için çalışmaktadır, her türlü imkan ve kaynak seferber edilmektedir. Bizler gençlerimizin geleceğine yatırım yapmayı bu ülkenin geleceğine yatırım yapmak olarak telakki ediyoruz. Bizim en temel görevimiz gençlerimize çok daha kalkınmış, çok daha gelişmiş, çok daha müreffeh bir ülke bırakmaktır. Bu süreçte gençlerimize büyük görev ve sorumluluklarda düşmektedir. Gençlerimiz kendilerine sunulan fırsat ve imkanlardan en iyi şekilde istifade etmelidir.

İnanıyorum ki gençlerimiz ülkemizin bugün ulaştığı seviyeleri çok daha ileriye taşıyacaklardır. Bu duygularla Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, bütün gençlerimize ve hemşehrilerimize sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam