BEKİROĞLU'NUN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

1 Ekim 2015 10:11
Videoyu Aç BEKİROĞLU'NUN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
A
a

ÇORUM AK PARTİ İL BAŞKANI AV. RUMİ BEKİROĞLU'NUN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI. Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Onlar örfümüz, âdetimiz, geleneklerimiz ve hoş sohbetlerimizdir. Onlara verdiğimiz değerler ile geleceğimizi yeniden kuracağız.Bu duygularla tüm büyüklerimizin “1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ”nü kutlar, minnet ve şükran duygularımla, yaşam sevinçlerimizin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

ÇORUM AK PARTİ İL BAŞKANI AV. RUMİ BEKİROĞLU'NUN
1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI


Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen; tecrübenin temsilcisi yaşlılarımız, bizim en kıymetli hazinelerimizdir.

Milletimiz, büyüklere saygı göstermeyi, küçüklere sevgi anlayışıyla birleştirmiş, böylece toplumsal huzuru, milli birliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunu güçlü tutmayı başarmıştır.

Devletimiz, insanımızın değer yargıları arasında var olan yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde.


Ak Parti İktidarında sağladığı imkânlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak, öncelikli hedefleri arasında olmuştur.

Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak tek başına devletimizin değil, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.


Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Onlar örfümüz, âdetimiz, geleneklerimiz ve hoş sohbetlerimizdir. Onlara verdiğimiz değerler ile geleceğimizi yeniden kuracağız.


Bu duygularla tüm büyüklerimizin “1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ”nü kutlar, minnet ve şükran duygularımla, yaşam sevinçlerimizin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam