Belediye Spor yönetimi Güven Tazeledi

16 Haziran 2014 15:32
Videoyu Aç Belediye Spor yönetimi Güven Tazeledi
A
a

ÇORUM Belediyespor Genel Kurulunda yönetim iki değişiklikle yeniden görevine devam ediyor. Çorum Belediyespor’un Olağanüstü Genel Kurul’u gerçekleştirilirken yönetime 2 yeni isim dahil oldu. Beklenildiği gibi Sinan Özdilli ve Fatih Özcan yönetime giren yeni isimler oldular.

Turgut Özal İş Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da 73 üyeden 52’sinin imzasıyla yeterli çoğunluk sağlandı. Divan Başkanlığını Haşim Avcı’nın yaptığı Genel Kurul’da katip üyelikleri ise Mustafa Kanat ve Halit Karslı yaptılar.
Olağanüstü Genel Kurul tüzük değişikliği ile başlarken yapılan tüzük değişikliğinin ardından Çorum Belediyespor’un renkleri Kırmızı-Siyah ve Beyaz oldu. Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül’ün açılış konuşmasını gerçekleştirdiği Genel Kurul’da faaliyet raporu, denetim raporu ve mali bilanço okunarak oylamaya sunuldu.

Gündemin son maddesi olarak yönetim kurulu seçilirken tek listenin sunulduğu genel kurulda Zeki Gül başkanlığında oluşturulan yönetimde 2 yeni isim yer aldı. Yeni yönetim Zeki Gül, Fatih Özcan, Mustafa Özbayram, Mustafa Mertek, Kerep Kahramantekin, Hasan Özer Gökmen, Hüseyin Teke, İsmail hakkı Melendiz, Sinan Özdilli, Fahri yandık ve Mustafa Ercan isimlerinden oluştu. 
Yedek üyeler ise;Mustafa Kanat, Abdullah Musulluoğlu, Fazlı tapan, Fikret Karacaköylü, Halit Karslı, Haşim Avcı, Hüseyin Avcı, İsa İpke, İsmail Öğütverici, Mustafa Satır ve Ömer Faruk karateke’den oluştu.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerinde; Reyhan kaşıkçı, Ali Aybir ve Erdem Sakınmaz bulunurken yedek üyeliklerde ise Alper Zahir, Salih Karslıoğlu ve Cengiz Eker isimleri yer aldı.

Yeni yönetim önümüzdeki günlerde görev dağılımı gerçekleştirecek.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam